1gebegunlugu Sağ yumurta da da döllenme olursa erkek sol yumurta da döllenme olursa kız mı oluyormuş😂var mı bilimsel açıklaması? Not:sağlıklı olsunlarda işin şakasındayım…
muallimehanimmom5 1gebegunlugu bu gebeliğimde bebeğim hep solda 20. Haftaya giriyorum hep solda belirgin bir şekilde ama cinsiyetimiz nasipse erkek Bilimsel gerçekliği olduğunu düşünmüyorum tabiki😂
Fundaaaaa 1gebegunlugu tam tersi sol erkek sağ kız derler ama 😂 sol da erkekti ilki şimdi bebişim sağ da bakalım kızmı erkekmi başta kız dediler ama erkeğe döndü 17. Hafta da ayrıntılıyı bekliyoruz 😂
1gebegunlugu SemaArin sağlıcakla alın kucağınıza bunun batıl olduğuna inanıyorum ama yine de merak ettim gerçekliği var mı diye
1gebegunlugu BBuseY kesinlikle katılıyorum 😂 batıl olduğuna tek yumurtası olup her iki cinsiyetten evladı olan kadınlar var neye göre hesaplıyorlar 😂
1gebegunlugu Fundaaaaa hahaha vallahi bilmiyorum duydum sadece gerçekliği olmadığı için herkes bir şey söyler gibi ucu açık bir konu😂
muallimehanimmom5 1gebegunlugu Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Fundaaaaa 1gebegunlugu aynen öyle 😅 üç beş kişi de tutmuş işte öyle dönüp duruyor tatlı ekşi muhabbeti gibi oğlumda kavanoz kavanoz turşu yedim 😂 göbek çizgisi gibi varsa erkek yoksa kız diyorlar oğlumda vardı bunda yok ama buna da erkeğe benziyor dediler 🤪 daha neler neler
Meliyyke 1gebegunlugu soldan olduğunu ağrılarımdan anlamıştım ve oğlum oluyor nasipse. Sanmıyorum gerçek olduğunu