Obsesifk Ben üsküdar panosona gidicem cumartesi normalde 340tl gittiğim hastaneye indirimli 200tl bir yakınım gitti memnun kaldı
Summertime Milena bende orada yaptırmayı düşünüyorum da bugün hastaneyi aradım 10 15 dk sürüyor dedi. Sizin ne kadar sürdü nasıldı ve fotoğraf verdiler mi ?
Obsesifk minion öyle öyle herkes farklı diyor asıl adı 2. Düzey anomali taraması ama renkli demdiyorlar detaylıda diyorlar 4 boyutlu da diyorlar
Obsesifk Busrabusra keşke dediğin gibi olsa erken gittiğim halde malesef yer bulamadım ve çoğu yapan hastanede muaynelerini ve doğumunu orda yapmadığın için yapmıyor mesela zeynep kamil yapmıyor. Normal randevuya sıra bulunmuyor birde detaylıya hiç olmuyor
BebegimiBeklerkenN Istanbul doğum yönünden ankaradan uygun canım bence fiyatlarınıza şükür deyin 40 lira ile acil kadın doğum bile bakmıyor burda bende renkli ultrasyona daha da fazla verdim
Mybabe Dicle0103 fatihte tam olarak nerede klinigi belki oyle bulurum 😔 2.duzey ayrintili ultrasondan bahsediyorsunuz degil mi
Lavinim21 Mybabe renkli ultrasona bakıyor Ahmet bey ama detaylı ultrason değil canım ben bir kaç kez gittim bebeğimin renkli fotoğrafları olsun diye hatta cinsiyetini onda öğrendim iyi bi doktor ama detaylı ultrason değil ☺
Sayrkann Yusufaras bende kontrollerime oraya gidiyorum ama pahali diye delta da yaptim 200 tl ye ama memnun kalmadim
Mybabe Lavinim21 ah tesekkur ederim zaten soruda anlasilan 2.duzey usg ama renkli denmis o yuzden karisiklik oldu 😀
Pinarr Kizimveoglumm valla ben 500₺ ye yaptırdım 😳 doktorum yönlendirdi. Alanında çok iyi hızlı falan die. Fiyata şok oldum şahsen ama sizin iyiymiş yine 😃
Arya92 Detaylı ultrason la renkli ultrason aynı şey değil ki.detaylida organ tarama yapılıyor.renkli zaten normal ultrason doktora bize her seferinde renkli bakıp fotoğraf veriyor