Nurcannozdemirr Ssmerve bende öyle diyordum bir kaç gündür gayet rahatım bulantım bile gitti. Zaten sadece gece oluyordu. Ama göğüslerime bastırınca hala acıyor. Psikolojik olarak hissedemedim bir kaç gün önce. Sabırsızlıkla perşembe gününü bekliyorum
A_e_dmr Ssmerve benim ikinci gebeligim olmasina ragmen senin yasadigin tereddutlerin aynisi yasadim hamilelik psikolojisndenmidir bilmem ama strese sokma iyi dusun canim hem daha cok kucuk iyi geciyosa keyfini cikar 😊
Tosbik Ssmerve 😀😀vallahi bn taaa 20. Haftamda falandim herlde hamile oldugumu hissettigimde. O da şöyle oldu; bebek kımıldamaya başlamıştı artik öyle yani. Sn daha yolun cook başındasın canim 😄
Ssmerve ozlemkrts bende öyle bi değişik ya psikolojim bozuldu erkenmiydi daha varmıydı falan diyr surekli düşünüyorum dogduktan sonra nasıl olcak bakabilecekmiyim ev isi yemek yapabilir miyim diye sürekli düşünüyorum
Denizreyyan Ssmerve Bende de var hala o düşünceler 12+2 yiz. Birde yeni evlendim acaba erken miydi diye düşünüp duruyorum sürekli
ozlemkrts Ssmerve o haftalarda bende öyleydim bide rahat geçti benim çok şükür bulantım kusmam pek olmadı ondan sanırım bide daha ağırlaşmadım son aylara doğru nolur bilmem
Sinem1051 Bnde 19 haftalık hamileyim bebek çok kıpırdamıyor göbek çıktı ama sanki hamile değilmişim gibi gelıyo
Ssmerve Denizreyyan ben 3.yıla girdim ama bilmiyorum böyle düşünmek istemiyorum çocuk sahibi olmak icin bir cok yol deneyen insanlar var onları düşünüyorum ama boyle dusunmektende kendimi alikoyamiyorum
Sedagokkaya Bende 13 haftalığım ama bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😊😊mide bulantısı filan hiç yaşamadım kasık ağrıları hariç 😒ama sürekli değil oda
Tosbik Ssmerve bebek dogduktan snraki hayatimi inan bilmiyorum çünkü şuan 33 haftalik hamileyim ilk hamileligim 😍
HalisEbruoban Ssmerve canım karnın cıkıp bebegın hareketlerını hıssedınce hamıle gıbo hıssedıyosun gayet normel benım ıkıncı gebelıgım ben hala hıssetmıyorum ko bıldıgım bısey😀