Dimplebubu Bende 18+3 deyim . Şafak hoca ile ilk denemede tutundu bebeğimiz . Hastane çok kalabalık ve zamana ihtiyacınız olacak ama hemşireler ve şafak hoca gerçekten çok ilgililer , gayet güzel bir süreç geçirdim . Şimdide hamileliğim güzel gidiyor umarım sağlıkla da sonuçlanır 💜
Mucizemolsunn Dimplebubu hayırlı olsun🤲🏻takviye kullanmış mıydınız eşli olarak,nasıl bi tedavi uygulamıştı
Mucizemolsunn C_i_i nasıl bi tedavi uyguluyor, keşke ben de denk gelseydim Şafak hocaya,benim ilk tecrübesizliğim Ali fuat şengör ile oldu,o kadar pişman oldum ki,herşey boşa gitti
Dimplebubu Mucizemolsunn Mucizemolsunn bizim problemimiz sperm azlığından kaynaklıydı. Folik asit , d vitamini , gonal f kullandım . Daha sonra yumurta toplayıp dölleme yaptı . Embriyoları dondurdu , rahmi dinlendirdi . Dondurulmuş transfer oldum 5. Gün embriyosuydu . Mucizemolsunn
Aselyusra C_i_i iyi günler tıp fakültesinde tüp bebek için ne kadar ödediniz. Rapor indirimi dahil mi fiyatınıza
nur_ilk Aselyusra fiyatlar devamlı değişiyor hastaneden en doğru bilgiyi alabilirsiniz arayarak ta öğrenebilirsiniz