92-anne Arkadaşlar ben 36.haftamda çalışamaz raporumu alıp iznimi başlatacağım. 32.haftamda çalışabilir almıştım. Şimdi bu çalışamaz raporumu aldığım tarihten itibaren iznimin bittiği tarihi nasıl hesaplayacağım?
nursmeric 92-anne 36da çıktığınız zaman doğumdan önce 4 hafta kullanmış oluyorsunuz bebek isterse 41. haftada gelsin yine de 4 hafta olarak hesaplanıyor. Kalan 12 hafta doğum sonrası.
Gozdetalay Zaten 16 hafta verıyorlar ıznı toplamda Dogumdan oncesı bı alıyorsunuz Dogumdan sonrada tekrr alıyorsunuz
92-anne nursmeric doğum yaptığım tarihten itibaren 12 hafta olarak mı hesaplayacağım yani? Yoksa simdi 36. haftamdan itibaren 16 hafta olarak sayıp mı hesaplayacağım?
Gozdetalay 92-anne suan aldıgınız rapor doguma kadar degılmı Bnde 35 haftalıkken rapor aldım doktor doguma kadar verdı Dogum olduktan sonra tekrr alacagım
nursmeric 92-anne hocam benim bildiğim kadarıyla doğumdan sonra ne kadar izniniz kaldıysa o hemen başlıyor. Doğumdan önce 36da çıktıysanız 12 haftanız kalır 12 hafta olarak hesaplanır