Elifazad Fatma0090 Zaten doktorum serklaj önerdi bir kez erken doğum yaptığım için inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏❤️
Saglikguzellik Elifazad 5,6,7. Haftalarda kontrole gittim, her birinde bir bebek arttı. Benimkilerin hepsi tek kesede :) insan gerçekten ne düşüneceğini bilemiyor ilk öğrendiği zamanlar
Elifazad Elifazad şuan kaçıncı haftadasiniz 😁 Hic üçüz hamile görmedim sizinle bilgi paylaşımı içerisinde olmak isterim açıkçası:)
kaderbylozturk Elifazad ben çok istemiştim 2 iz olursa 2 tane dana kesecem dedım ama bir tane oldu 😅 bunada şükür senin 3 tane maşşallahh
Minigim38 Ayyy 5 e kadar yolu var heralde 😅Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Elifazad kaderbylozturk Daha 11 haftalık ama hamileliği bile çok zor gerçekten. İnşallah sağlıkla alırım kucağıma . Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏😇😇
elifuslu1002 Elifazad coknsik gitmeyin konterl3 baksana her gitmeden çoğalıyor 🤣🤣kız inşallah 3unu de sağ salim alırsın kucağına
Elifazad elifuslu1002 Cok garip 🥰 İnşallah bir gün sizde tadarsiniz :) 11. Haftamdayim smdiden karnım çıktı 😂