Paw Kızlar selam, köpeğim var eskiden uzun yürüyüşler yapardık ama artık bi iki sokak gezsem nefes nefese kalıyorum. Ya da evde biraz iş yapsam saatlerce iş yapmış gibi belim ağrıyo. Sizler de böyle misiniz?
Betulhdvrd Paw aynen öyleyim hemen yoruluyorum ve bel ağrım çok oluyor yerimden zor kalkıyorum daha 16+4üz bir de
Beyzaaaaab Paw bende pazar 8000 adim atmışım eskiden rahat yürürdüm 1 gün boyunca kuyruk sokumum nasıl agrıdı akintim arttı korkuttu beni neyseki geçti
Kleopatra- Paw Genellikle bütün gebeler böyle. Ağırlık oluyor çünkü ister istemez. Halsizlik, yorgunluk üst üste gelince de bir iş yapası gelmiyor insanın. Geçici bir durum neyseki. Doğumdan sonra rahat ederiz.
Paw _edakrsu22 Betulhdvrd Salinta Beyzaaaaab Kleopatra- Papatyaa_01 Mervetnl Hepiciğimiz aynıymış :) inşallah doğumdan sonra rahat ederiz şimdiden böyleysek 3. trimesterden gözüm iyice korkmaya başladı 👀
Papatyaa_01 Paw ağrı felan olmuyoda baya yoruluyorum konuşurken bile yoruluyorum nerdeyse :) bi kaç saatte temizlediğim evi haftada anca temizliyorum bi gün bi oda bi gün mutfak bi gün orası burası önceden ne iyiymiş hemen biter kafam rahat ederdi şimdi hiç umursamıyorum bile çoğu zaman çünkü çok halsizim yorgunum uykum geliyo 😂 yemekden sonra masayı toplamak bulaşıkları yerleştirmek bile işkence sanki 😂