suscarparimm Morkelebek26 Eltim tek başına iyidir ama kaynanamın bacısının kızı ne kadar iyi olabilir işte kdkskf
Azra41 suscarparimm Kızım olucak şimdi oğlum olsun valla bak onların davrandığı gibi asla yapmam asla .. Benim annemde kaynana ve bende gorumceyim
suscarparimm Azra41 Bende aynı şekilde aksine biz hiç karışmayız yengemle her gün konuşuruz ama onlar gibi değiliz
Feyza-nur suscarparimm aileme yakın olmaz cok isterdim 1 bucuk saat mesefe var hadi onu gectim cok küçük 😢
2022Mom2022 suscarparimm uyuşukluğumu değiştirmek isterdim bide bi yerde haksızlık görünce çenemi tutamıyorum yabancı tanıdık farketmez illa bi laf söylüycem yani haksızlığa gelemiyorum bu ikisini değiştirmek isterdim😁
hilalhanim suscarparimm benim kaynana görümce var sadece ama onlarda deli olduğum için bulaşmazlar 😂 kaynanam surat yaparak arada laf sokmaya çalışarak hırsını almaya çalışsada oğlunun dibine girip oynaştığımda erir gider dnkdjd
hilalhanim suscarparimm en baştan tepki verince yapmak istedikleri her şey içlerinde kalıyor ee bir de altta kalmayıp cevap verince kuduruyorlar. Onlarada yazık bir oğlan var bir gelin ama kaynanalık görümcelik yapamıyorlar 😂
Ozgeomur suscarparimm kocamın bütün huylarını belki de kocamı 😂😂😂 işi kökten halletmek daha mantıklı geldi 😂😂😂😂
sedamom00 suscarparimm kızlar derdim çok büyük gönül dağını değiştirmek isterdim dizisini her önüne gelen diziden çıkıyor tadı kalmadı yönetmen olmak isterdim çünkü ağlaya ağlaya ciğer kalmadı BNde 🤣🤣🤣