suscarparimm elifcicek_07 Hiç bişeyi takmam bu yönümü seviyorum e birazda gamsızım tabi mükemmel bişey
Damla1995 suscarparimm cok iyi kocam var ama sorunlar var duzeltemiyoruz.ekstra duzen sorumluluk ihtiyac huzur yok ev bile ustume ustime gelir 5 aydir iş yok.ha dedimmi alamiyorum eksikleri 1 e baslayan oglum var.borclar faturalar aldi basini gidiyo 3.cocuk gelicek elde var 0.. hersey yani ozetle bunalmis oldugum bi yasanti. Hersy ust uste geldi
Zeynepp054 suscarparimm Normalde kaynanaların yapacağı herşeyi yapıyor adam. Fitne fesat hepsi var. Evladı iyi olsun istemez hep kötülüğünü ister. Oğlunu sadece çıkar için kullanır gram sevgi yok içinde. Çıkarına gidersen iyisin gitmezsen en kötü sensin. Babalık vasfı sıfır. Biz evlenirkende hiç bişey yapmadı kendi evinin ihtiyacına kadar borcuna kadar eşime ödetti. Şimdi aynılarını kaynıma yapamıyor ama yemiyor çünkü. Benim yüzüme bişey yapamıyo ailemden çekindiği için ama uzun zaman konuşmadı benimlede. Üstünde çook ahım var tutacağı günleri bekliyorum. Gerçi tutuyo tek tek 😁
cerenimmo Zeynepp054 bir an kaynanamı anlatıyorsun sandım 😂 oda işine göre çıkarı varsa iyisin onunla suyuna git iyisin karşı çık kötüsün sanki. Bu erkek anneleri neden böyle ? Benimde oğlum olacak ama sebep ne yani kız çocuğu evlat değil mi
kuzucumoglum suscarparimm kendimi olurdu onca kirilmisliga rağmen geçip karşılarına içimdeki hissettiklerimi soyleyememenin üzüntüsu içerisinde kalıyorum hep başta ailem
suscarparimm kuzucumoglum Ailemde olsa kırmaktan asla çekinmem kendimi seviyorum kendime değer veriyorum bir tane ben var ve bir kere bu dünyaya geldim benden önce tabi çocuklarım onun haricinde önüme gelen kimse acımam
EYLEMM_ suscarparimm benimkiler istiyoki yemekleri ben yapayım temizliği ben yapayım biri bişey demeden hamileyim ama farkında değiller adetleri ağır basıyo bide altlı üstlü oturuyoruz biz eltim yok coook uzun bı süre ama kaynanam fena
Melike_14 Kadınlara ,annelere,çocuklara zarar veren ölduren insanları değiştirmek isterdim artık kimse kimseye zarar vermeyip öldürülmemelerini isterdim çok isterdim 😔
Azra41 suscarparimm yılan görümcemle kaynanamın yok olmasını isterdim .. 🤣😄 Hemde fazlasıyla dkshdgsg