Brck0303 suscarparimm kendimi bu Salak olan kızı değiştirmek isterim sadece başka kimsenin suçu yok çünkü sadece tek suçlu bnm
Brck0303 suscarparimm herşeyin tek suçlusu bnm de ondan bişey olunca kimsede gram bişey yok herşeyi bn yapıyorum bn suçluyum ne biçim bir hayatım var bilmiyorum bıktım bazen çok farklı şeyler düşünmüyo değilim ama annem var işte
Melinya Kaynana, elti, 2 kaynım komple yok olsa. Hadi kaynanam annedir bi şekilde baş göz üstüne ama o kobra yılan ve görümceden hallice kayınlarım olmasada olurmuş. Neyse 3 sene sonra da olsa gözü açılan koca candır.
Damla1995 suscarparimm cok iyi kocam var ama sorunlar var duzeltemiyoruz.ekstra duzen sorumluluk ihtiyac huzur yok ev bile ustume ustime gelir 5 aydir iş yok.ha dedimmi alamiyorum eksikleri 1 e baslayan oglum var.borclar faturalar aldi basini gidiyo 3.cocuk gelicek elde var 0.. hersey yani ozetle bunalmis oldugum bi yasanti. Hersy ust uste geldi
cerenimmo Zeynepp054 bir an kaynanamı anlatıyorsun sandım 😂 oda işine göre çıkarı varsa iyisin onunla suyuna git iyisin karşı çık kötüsün sanki. Bu erkek anneleri neden böyle ? Benimde oğlum olacak ama sebep ne yani kız çocuğu evlat değil mi
Zeynepp054 cerenimmo Ahahaha senin kaynana benim kayınpeder öyle. İşlerine yararsan iyisin yoksa senden kötüsü yok. Valla bilmiyorum neden böylelerde bize denk gelmesi çokta hoş olmadı sanki 😂