Niss1 Qnl Muz , ceviz , kaşar peynir , yumurta , yoğurt , balık benim düzenli olarak yediğim besinler ve bebeğinizin kilosu çok güzel ilerliyor
fatmaa37demi5 Qnl kaşar peyniri, yumurta, süt, pekmez, yeşil mercimek, fındık, et, tavuk, muz, kivi. Özellikle tükettiğimiz bunlar
Krnn1 Qnl bal muz. Sabh kndinize pankek yapıp balla muzla yiyin. Bn öyle yaptım kilosu 1 hafta öne geçti
Rapunzelinanasi Qnl aşağıda herkes yazmış zaten onlara ek olarak bir de yeşil mercimek, kuru fasulye, nohut, bulgur tüketimi de kilo aldırıyor 👌
A_syma Qnl Bir avuc kuruyemis , 1 tane sade maden suyu , kaşar peynir ,muz , süt , tahin pekmez karisimi
fatmaa37demi5 Qnl yani yaptığı söyleniyor hemde sağlıklı aslında günde bi tatlı kaşığı yiyorum kahvaltı da. Bebegimin kilosu da iyi gitti hep şükür ki
A_syma Qnl Yogurtla pekmezi karistirmayin demir eksikligi yapar Tahin pekmez yiyin Birde helva yiyin kahvaltida Yumurtanizi eksik etmeyin
Qnl A_syma yumurta yiyemiyorum maalesef yiyebşldiğim şeyler çok kısıtlı tahin pekmezi denerim ama çok sağolun