fatmaa37demi5 AngeL- https://www2.e-bebek.com/baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-p-byp-1453 Bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Hem göbeğimi hem belimi destekliyor
zu98yb suscarparimm kiz onunla yatıyorum sabah bir uyanıyorum kocam benden almış kendi sarılıyor. İnsallah o da sağ salim doğurur da kurtulurum 😁😁😁🤦🏼♀️
fatmaa37demi5 fatmaa37demi5 sonradan bebek için de kullanabilirsiniz ortasına yatırıp yan durması için
AngeL- fatmaa37demi5 bunu görmüştüm ama nasıl olur bilemedim 🤷🏻♀️ bu vücudu komple saran yastıklardan aldım içinde çatlayacaktım hiç memnun kalmadım 😰
AngeL- suscarparimm evet 🫣 sadece birini belime koyuyorum normal yastığımı da başımın altına 😅 haftam daha çok ileride değil ya🥲😍
fatmaa37demi5 AngeL- yok ya onlar bana saçma geliyor hem çok yer kaplıyor hem onlarla rahat edemezdim. Bundan çok memnunum. Perşembe günü 40 haftalik olucam göbeğim çıktığından beri bunu kullanıyorum
Deletedmom_8 suscarparimm hiiiiiii demeee asla ayrı yatamam uyuyamam bi kolum bacağım bi yerim illa temas edecek 😂 gece kalkıp bi bakıp uyandırıp geri uyuyacağım illa yoksa imkan yok uyuyamam 😂
Senazeynep34 Ben baby jem in sonradan emzirme özellikli olan hamile yastığı dan aldım. Çok memnunum. Ama ekstra yastık kullanıyorum. Ben hamilelik öncesi 2 yastıkla yatardim artık çok yastıkla yatıyorum 😃😃
AngeL- Senazeynep34 ay bende ona benzer aldım işte içinde çatlıcaktım az daha nefesim kesildi sağa sola dönemedikçe 😅 onda nasıl uyuyosunuz ki
Senazeynep34 AngeL- 😃 bana çok iyi geldi ya. Bel ağrılarına vs. Özellikle şuan karnım çok büyük onu tasimakta çok yardımcı oldu. Ama dediğim gibi ben yastıklarla yatmayı sevdiğim için bana güzel geliyor olabilir
AngeL- Senazeynep34 içinde durabilseydim beni de rahatlatmıştı ama çok nefesim darlandı ya🤪 yeni arayışa girdim güzel bişey bulabilecekmiyim bakalım