O1gencanne Kızlar 2 ekim ✌🏻👁ümün 🌸 inin doğum günüsü😅🥹ne alsam eşime? Süs eşyası ısımlı bardak yastık tabak çanak önermeyın lütfen.😅😅farklı kullanışlı hedıyelık erkek için ne önerebılırsnz🤭😻💐
Deletedmom_110 O1gencanne klasik ama saat hep kurtarıcı oluyo😅gömlek ayakkabı falan da olabilir giyinmeyi seviyorsa
Mrv_77_77 O1gencanne erkeğe hediye almak kadar zor olan bişey yok aynı dertten bende muzdaribim kadına be olsa alınır seçenek çok keşke yardımcı olabilsem
MSultann O1gencanne Valla canım ben sordum açık açık neye ihtiyacın var diye. Aldıgım şeyi kullanması hoşuma gidiyor çunkü. Spor ayakkabıya ihtiyacı varmış onu aldım Nike orijinal ayakkabalrı indirimde şu ara 🌺
alonee O1gencanne benim eşim kıyafet konusunda normalde çok takıntılı zor beğenir ama ben alınca giyer ses etmez bende az çok onun tarzını biliyorum sende ona göre bişeyler al sen ne yapsan ona güzel gelicektir zaten 🫶🏻
Feyza-nur O1gencanne kol nakışlı gömlek - isim soy isimli harf kol düğmesi- krampon - spor ayakkabı - orjinal forma - cüzdan kemer seti - eğer sigara içiyorsa zippo alabilirsin - Tesbih kullanıyorsa doğal taşlı tesbih alabilirsin- güneş gözlüğü - saat
O1gencanne alonee yok valla zor beğenıo bı kazak aldım hıc gıymedı.beğenmemiş.bende dolaba koydum satıom😒😒
MSultann O1gencanne 🤣🤣 700 felandı canım ayakkabıya deger herşeye para veremem ben ama ayakkabıya veririm.
Elbetbirgun Tras makinasi alabilirsin ben en son gözlemleyip bı tras makinası ihtiyacı olduğuna kanaat getirdim ve dediki bugune kadar aldığım en mantıklı en ihtiyacımı gören hediye 😂 her hafta berbere gitmekten kurtardım resmen adamı ☺️
O1gencanne Elbetbirgun ben evlendıgumzden beri traş edıom eşimi traş makınesi varda hafiften bozulmaya mı başladı ne🥹 bu aklımda bulunsun tesekkurler💖
O1gencanne Feyza-nur takmazki.bide aldıgm şeyı hemen kullanmak ıster😎desemki yazın takarsın yazın alsaydın ozman şimdi napım ben bunu der😝🤣
O1gencanne MSultann 700 kalmadı kız nerde 700? Benım 550 ye aldıgım nıke lar olmuş 1.500 erkek ayakkabıları daha pahalı.