eceminannesiyim merhabalar hastaneye yatisim yapıldı 2 gun önce beta 850 idi bugun ki değeri 762 çıktı doktor karar ver "tahliye"mi edelim yoksa 2 gun kan alip bekleyelim mi dedi CANİM COK YANİYOR KORKUYORUM 4. gebeligim
mavipapatyaa eceminannesiyim deger cok cok yuksek degil doktorun kanama ile atabileceğini belirtmedi mi. Bu sekilde ben kanama ile attım
Harika178 eceminannesiyim ben devlette olmuştum okadar rahat ve acısızdı ki, ilk kez operasyon işlemi görmüştüm, korkuyordum kurtaja alınınca dedim bukadarmıydı kafamda kurmuştum ağır birşey sanmıştım
eceminannesiyim mavipapatyaa hayır demedi ben hemsireye sordum ilac verecekmiş kanamam başlayacakmış kalanida alacaklar dedi çok korkuyorum
mavipapatyaa eceminannesiyim hic korkma canim hic benmde iki tane kürtajım oldu ilk cok korktugumdan sakinlestirici yaptikar tansiyonum duzelince narkoz verdiler. Ama son dusugumde deger düşmeye başlamıştı bisey yapilmadi adet gibi gitti.
eceminannesiyim mavipapatyaa Allah razı olsun cevap icin artık basima geleceklerden korkuyum igne ve progesteron ile 2 gun daha deniycez Allah im teslim oldum ama korkuma engel olamıyorum