_Nur_1818 Kızlar 20.haftada ev işi yaptığınızda yada ayakta olduğunuzda bel ve sırt ağrısı, sızlama yaşayan varmı belimde yatsamda sızlama oluyor erkenmi bu belirtiler 20.haftada tedirgin oldum içimde bir korku var böyle oldukça
1Gunes _Nur_1818 17+4 hamileyim 1 haftadır bel ağrısı cekiyorum ve belim 2 ye kırılmış gibi iş yapma ile alakalı mi bilmiyorum ama ben sürekli yatıyorum buna rağmen kötü
Hulus _Nur_1818 yaptığınız hiç bir işle ilgisi yok o haftalarda normal magnezyum takviyesi veriliyor onunla birlikte geçiyor doktorunuza muhakkak söyleyin bunu. Benimde o haftalarda başlamıştı bacagimi yerde suruyordum kalça ağrısından 😔
1Gunes _Nur_1818 hayır çok şükür tehlikem yok ama bel ağrısı var sebebini bilmiyorum malesef ki ağırlık merkezi değişiyor göbek büyüyor diyorlar
1Gunes Hulus şimdi doktoruma yazdım bende vallahi magnezyumum çok iyiydi sonuçlarda ama süreç ilerlediği için magnezyum sorunu olabilir
_Nur_1818 1Gunes O zaman canim magnezyum eksikligi galiba korkmayalim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
zu98yb _Nur_1818 aynı haftada şiddetli bel ağrısı yüzünden uyku bile uyuyamıyordum 🤦🏼♀️ ayni zamanda bacak ağrılarım da vardi dinlenince biraz geciyordu ama sonra hemen tekrar başlıyordu doktora gittim magnezyum eksikliğinden dedi takviye verdi şu an cok daha iyiyim bu haftada cok normal canım 😊
_Nur_1818 Qnl Rahmimde perde varmış bende hamileyken öğrendim doktor çok dikkat etmen lazjm hem düşüğü hemde erken doğum riskini tetikliyor dedi malesef
Qnl _Nur_1818 yarılamışsın 😌 1 hafta var aramızda Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin