Eko123 Kızlar ya doktorum 16.haftaya kadar kullan dedi. Ama ben yan etkilerinden dolayı deliricem😂 bunun bebeğe hiç mi kötü etkisi yok acaba. Siz kaçıncı haftalara kadar kullandınız? Bebeğe kötü bir etkisi olmaz değil mi?
Bebekdelisi Eko123 tüm gebeıklerımde kullandım dr alttan onermedı hep agızdan adım bır zaman sonra alışıyor vucud
FatmaBasli1 Eko123 bende kullandım canım agizdan aldığında kötü yapıyorsa fitil olarakda kullanabiliyorsun, o bebeğin tutunmasi için çok önemli
Melismelo İlk 3 ay kullandım doğuma kadar kullananlar var bir, bir hormon sonucta bebeğin tutunmasını vs sağlıyo sanmıyorum bir zararı olucağını
SilaTR Rmysbyzt Haftaya kadar hiç gebelik belirtim olmamıştı lekelenme oldu diye başlattı doktorum ne zaman progestana başladım bütün gebelik belirtilerini yaşar oldum
Eko123 Rmysbyzt plesanta aşağıda diye kullanmaya başladım ama düzelmiş dedi halbuki son muayenede. Ama 5 hafta daha devam ddi 😣
Rmysbyzt SilaTR bende 5 haftalıkken lekelenme yaşadım bende kullanıyorum ama hala tam geçmedi kahverengi lekem devam ediyor
gbdl2023 Eko123 ilk doktor muayenemden sinra basladim doğuma kadar nasipse kullanicam bebeğin tutunması sağlıyor zararı olduğunu da sanmıyorum