sedasevimk 20+5 deyim hala belirgin bi tekme hissedemedim.siz bebeklerinizi ne zaman hissetmeye başladınız?
KayraVeAnnesi_06 sedasevimk 20+4 de ilk hissettim ama tekme gibi değil zaten pır pır kalp atışı gibi birşeydi Tekme yada net hareketleri 23 de falan hissettim Birde 20. Haftalarda düzenli hareketde hissetmiyorsun birgün hissettim diğer gün hissetmedim mesela
06nurrrr sedasevimk 16da segirme gibi hissettim 18de hissetmeye başladım şimdi 24+0 dışardan izliyorm😍😍
sedasevimk Deletedmom_110 nasıl bi histi.belki de daha önce yaşamadığım bişey olduğu için ayırt edemiyorum
Deletedmom_110 sedasevimk böyle minicik damar atması gibi pıt diye olur ya hani anlamak zor zaten ilk başta belki sen de hissettin ama anlamadın
Bebisinizz Deletedmom_110 bu sabah yan yatıyordum telefonla uğraşıyordum 2-3 kere oldu pıt pıt damar atar gibi ilk defa hissettim sanırım 🙈 17+6 haftalığız 🐣 inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 💘
sedasevimk Deletedmom_110 o çoğu zaman oluyor ama ilk gebeliğim olduğu için hissetmezsin dediler bende anlamlandıramıyorum ama böyle karnımın içinde bişeyler kayar gibi oluyor çoğu zaman.ve evet damar gibi atıyor bende kendi bedenimle alakalı olduğunu düşünmüştüm.ilerleyen haftalarda daha net kıyas edebileceğim sanırım.
Aface İlk gebeliğim 16 da hissettim başta hafif hafif dokunuyor sonra baya belirgin belli oluyor karnı kaldırıyor ama bildiğim kadarıyla 22 ye kadar yolu varmış hissetmek için yakında hissedersiniz
Anneada Kizlar ben 16+4 haftalik oldum halen hissetmedim ilk gebelik zaten ama gecen haftalarda hep kasiklarim agriyodu bu hafta artk hic agri yok ve hic bsy hisetmiyorum bu yuzden cok endiseleniyorum daha 6 kasimda randevumuz meraktan kafayi yiyecem 🙁🙁
Azra41 Anneada Dedim niye öyle geç acaba 😄 ağrıların olur biranda da geçer normal bence bebis assagilardaysa baskı yapar ee rahim büyüyor karın büyüyor illaki agricak .. Haftan küçük olduğu için hissetmemen normal herkes farklı haftada hisseder normaldir 😊