minnosanneyim sorybaby Ailelerimiz başka bir şehirde biz başka bir şehirde olduğumuz için Ağustos ayı boyunca evde durmuştum hiç dışarı çıkmamıştım eşime insan görmek istiyorum diye iki gün boyunca ağlamıştım 😂
Efnanada sorybaby Saçmalık seviyesi en üst düzeyde benimki heralde fırında bir şeyler yapmıştım kapağını açınca sıcaklık karnıma gelmişti içerde çocuğum sıcaktan haşlandi diye oturup ağladım sonra bardak bardak soğuk su içtim ferahlasın diye eşim gülmekten ağlamıştı bide ona ağlamıştım 😂😂
Gozdeparlar sorybaby saçma mi bilmiyorum ama geçen annesine zarar veren uyuşturucu müptelasıni duymussunuzdur. Bağcılarda oldu olay. Bide ben hiç öyle bisey beklemiyordum. Videoyu izledim. Hüngür hüngür ağlamaktan canım çıktı. Su an yazarken bile gözlerim doldu yine. Ne kadar severek evlatlarımızı dünyaya getiriyoruz. Annemi keza gözümden sakınırim. Ne bilim yani rabbim çocuklarımızı onun yolunda hayirli bir kul, evlat olarak yetistirebilmemizi nasip etsin insaAllah 🤲
SiriusA sorybaby kahvaltı sofrasını toplamak zor geldi diye hüngür hüngür ağladım 🤷🏻♀️😅 Bir de arada annem aklıma geliyor analık ne kadar zormuş şimdi anlıyorum diye düşünüp ağlıyorum 😂
Minigim38 Jelibon yiyorum ayıcıklı kırmızı rengi en sevdiğim bitmesin diye en son onu yiyecektim eşim normalde öldürsen Jelibon falan yemez ne var bunda bu kadar seviyorsun diye 1 tane aldı kırmızı renk yedi kırmızı rengi yedi diye 2 saat ağlamışım 😅😅😅
Esracaa1 minnosanneyim vallahi aynı şeyleri yaşamışız dışarıdan çocuk sesi gelince balkona fırlıyordum 😀
Mekklc Kendime küçük bir kaşık yemek ayırdım çok yemek istedim eşim de onu aldı tam yicekti ki ağlamaya başladı o benimdi kendime ayırmıştım orda diye korktu hemen bıraktı tabi sonra ben de yiyememden hemen çıkarttım 😅
SilaTR İs çıkışı eve donerken otobüs gelmek bilmedi takside bulamadim acıktım çok aciktim artık gelsin diye ağlamıştım
Sellmaseellma Evde muz kalmamıştı o günde pazar vardı pazardan herşeyi aldım muza param yetmemişti eve geldim eşime söyledim param yetmedi diye ağladım o da tamam ben çöp atmaya çıkıcam gelirken alırım dedi gitti geldi eli boş başladım yine ağlamaya koşa koşa muz almaya gitmişti 😁
Emine123kuzu Gebelik şekeri çıkmıştı kayınvalidem pişi patates kızartması yapmıştı yiyemiyorum diye ağladım 🤣 Terliyorum diye ağladım 🤣 Ve en son uykumdan uyandım diye aglamıştım 🤣🤣🤣🤣
Edakrcc Yengeç burcu olduğum için normalde de saçma sapan şeylere ağlarım , yine bir gün öyle duvara bakarken ağlıyorum nedeni yok sonra bunun çok saçma olduğunu farkedip agladigim için ağlamıştım bir yandan gülüp bir yandan ağlamıştım ilginçti 😁
srnglcskn sorybaby eşim uykuya dalarken sarılmıştı uykuya dalınca uyku hali hareket edip arkasını dönmüştü sarılmayı bıraktı diye ağlamıştım 😂😂
minnosanneyim Esracaa1 aslında sitede oturuyorum ama samimi olduğum iki kişi vardı biri memleketine gitti birisininde kardeşleri falan geldi görüşemedik bende taşınalı 7 ay falan oldu ama sıcak olduğu için bahçeye bile çıkamıyordum çatlıyordum evde sohbet edeceğim birilerini arıyordum gerçekten çok kötüydü neyse ki geçti 🤭