Mekklc Fatmayaras 6+3 haftalığım çok nadir midem bulanıyor ama kasık ağrıları oluyor bazen sonra geçiyor inşallah hep böyle geçer senin nasıl gidiyor 🥰
EddaBilkil Fatmayaras benim aşırı uyuyarak geçiyor. Gece zor uyuyorum 4 5 gibi uyanıyorum. Sonra bütün gün uyuyorum hiç birşey yapamıyorum. Elim kolum kalkmıyor asla..
Efnan-01 Fatmayaras igrenç depresyondayim şu an kaç gündür annemle bile konuşmak istemiyorum , sebebi ; bı doktor diyo düşük tehliken var diyeri diyo boş gebelik başkası diyo git bı hafta sonra gel , bıktım yine kürtaj olmaktan çok korkuyorum 🙁🥺🥺🥺🥺😓🙏
Merakliannee06 Riskli düşük riskim var o yüzden hep diken üstünde dikkat ederek genelde yatarak dinlenerek geçiyor çok şükür 23. Haftadayim ama korku geçmedi birde hareket durumu kısıtlı olunca insan sıkılıyor ama şükür bebiş iyi olsun bunlarda geçer inşallah 😍
06nurrrr İlk 4.5 ay hiç bir şeyim yoktu ama simdj nefes darlığım aşırı arttı astım bronşit olduğu için tetikliyor geceleri uyuyamıyorum kramp bel ağrısı arttı ileriki zamanlar sanırım zorlancam
2Meyve- Gebeliğim. 12+2 şuanda . Kötü deyince daha kötü oluyorum iyiyim deyince bu sefer hemen nazar değiyor kötü oluyorum o yüzden halimize çok şükür diyorum😅
Fatmayaras Mekklc benim cnm çok mide bulantilarim oluyor. Tam turus bı şey yiyemiyorum ilk te bunu yaşamamıştım bunda çok yaşıyorum
Mekklc Fatmayaras belki ileri haftalarda mide bulantım artar bilmiyorum daha çok küçük 😅 Allah yardımcın olsun kolaylık versin 🥰