siriniko2511 babysmommmm ya aslında ağdaya çok alışkınım gebelikle alakalı bir hassasiyet de değil endişe etmeyin beni kadın mahvetti. Soğuk roll on ağdayı bastıra bastıra sürdü zaten sürerken aşırı tahriş etti ondan oldu
babysmommmm siriniko2511 ayyy çok kötü yakmıştır o 😑😑 evde bile yaparken ağda biraz ılık olsa çektikten sonra morartıyor bacağı falan . Özel bölgeyi hiç düşünemiyorum 😑
siriniko2511 babysmommmm çektiğim acının tarifi yok. Pazartesi sezeryan olacağım inşallah o zamana geçer. Sizce geçer mi?
babysmommmm siriniko2511 hiç bir bilgim yok kuzum ben özel bölgeyi hiç o agdayla almadım o yüzden kuaför konusunda bu kadar tedirginim . Umarım çabuk geçer ağrın 🙏
babysmommmm ozgekilic7 gittim canım. Hiç abartılacak gibi değilmiş. Ben çok çekindim ama sohbet ve el cabukluguyla 15 dakika bile sürmeden bitiverdi . Gidersen Elif hanımı öneririm ☺️
babysmommmm ozgekilic7 evet canım ebru kuaför Sinan mahallesi Muratpaşa da. 45 TL tüm vücut ( tüm bacak, özel bölge,koltuk altı)ağda hem uygun hem hijyenik ve eli de çok seriydi Elif hanımın 😄😄
babysmommmm ozgekilic7 rica ederim canım bende @Fatma_07 sayesinde buldum orayı ona da tekrardan teşekkür ediyorum 🥰☺️