mavininhertonuu 93 ama artık ben 35 36 haftalara gelmek istiyorum hergün ayrı stres sorun çıkacak diye 🥺 bugünümüze elhamdülillah sağlıkla kavuşalım inşallah
Alparslaninannesii mavininhertonuu ay bende öyleyim inanki cok korkuyorum ben hatta 32-33 lere gelsem bari doğsa birsey olmaz diyorum gerçi yaşatan allah 500 gr da yaşatıyor da
Muhammedinannesi2424 Alparslaninannesii 2 tane normal doğumum var bi sıkıntı çıkmazsa buda normal olacak
Betul2626 Alparslaninannesii valla devlette yapacağım doğumu şehir hastanesinde o yüzden bana söz hakkı vermezler sanırım ama o nasıl gelmek istiyorsa gelsin sağlıkla kucağıma alayım yeterki🥰
bits Alparslaninannesii son günler geçmek bilmiyor bak görürsün sende iyive ağırlaşıyorsun yatsan yatılmaz otursan oturulmaz heyecan bir yandan zor yani 😊
seymakrtus Alparslaninannesii İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bütün anneler sağlıkla alsınlar kucaklarına 🙏🤲
M_glsm Alparslaninannesii son 9😂 kendimi cok garip hissediyorum🥺 inanamiyorum 9 gun sonra kollarimda olucak Allahin izniyle🥺🥰❤️
ikizannesi17 Alparslaninannesii yatış işlemlerini yaptım bu gece gidip yaticam yarın sabah dogurcam inşallah ❤️🙏 ☺️🥰