Freshmomy Kızlar merhaba daha önce medikalpark Keçiören veya başka bi şubesinde doğum yapan oldu mu ? ortamı nasıl hemşire ebe ekip ?
Freshmomy hayirlisi06 şimdiden tebrik ederim kazasız belasız inşallah 🙏 Uygun olduğunuz bir zaman geri dönüşlerinizi yazar mısınız hastane personel ebe hemşire hakkında 🙈
hayirlisi06 Freshmomy personel olarak sadece nst yapan hemşireler (onlar epey genç ama dihumdakikerin farklı olduğunu duydum) Bir de Dr un asistanıni tanıyorum fena değiller. Dr um ü çok seviyorum Sizin Dr unuz kim acaba. Dogum yapınca detaylı yazarım inş
Freshmomy hayirlisi06 Mine hoca ☺️ Cok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
burcak52 Peki fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim? Aradım ama farklı fiyatlar söylediler. Sadece doğum, epidural ve ilk testler hakkında bilgisi olan var mı acaba?
hayirlisi06 burcak52 benimki sigorta canım hamile kalmadan önce yaptrdim bir sene olacak neredeyse fiyatı net unuttum doğum paketinden uyguna geldi ama. Sigorta araştır derim anadoli allinz demirhayat vs araştır derim.
burcak52 hayirlisi06 anladım çok teşekkür ederim. Sigorta yaptırmak için geç kaldım. Neredeyse doğuracağım 😬 çok teşekkür ederim yine de.