Seda42 YagmurcaYce ikili testin güvenilirliği düşük diye ben yaptırmadım doktorum ense kalınlığını ölctürelim dedi 0.8 mm çıktı üçlü testte de yaptırmayı düşünmüyorum herşey Allahtan
Lamelif iremurat Duygu8733 kızlar bende yaptırdım ama ikli test artık miladı dolmuş bir tarama ve çok yanlış sonuçlar veriliyor kuzenimin kızına %65 dowm dediler doğdu maşallah sapasağlam bir kız. İnançlı biri olmasa onu aldıracaktı düşünsenize
seyydac Duygu8733 ben de beş ayrı doktora gittim hepsi farklı ölçtü o yüzden çok da güvenmiyorum bu test sonuçlarına
Pinaryyim Kızlar bu testlerin 100de yüz dogrulugu yok içinizi ferah tutun dualarınızı edin rabbim saglıklı sıhhatli kavustursun evlatlarımıza bizi 🙏🏽🙏🏽
Meleginibekleyenminikanne Seda42 benimde 0.9 doktor normal dedi size ne dedi sanırsam 3 üzeri olursa tehlikeliymiş canım
Seda42 Duygu8733 ilk hamileligim her şeyden endişe ediyorum kafaya çok takıyorum kötü bir şey deseydi bebek doğana kadar içim içimi yerdi
Seda42 Duygu8733 Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin inslh dua et canım
tazeanneyasemin Duygu8733 canim moralini yuksek tut. ikili test tani degl istatistiik testidir. guvenilirligi yuzde ellidir. ikili testte veya ense kalinliginda sendrom gorunen bebeklerin saglikli dogdugunu cok duydum. allaha gven tevekkul et. o herseyin em iyisini bilir
Duygu8733 YagmurcaYce 12 haftalıkken gıttım 2.6 cıktı perınatolojıye gıt dedıler gıttım daha yuksek dort dedi profesore gıttım 3.4 dedı baska profa gıttım o temelli 5.9 yuzde elli down dedi
Kekmez YagmurcaYce canım benim içini ferah tut 3 ten sonrası biraz sıkıntılı bu testler bazen yanıltıyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Duygu8733 YagmurcaYce evet kan sonucunda bir sıkıntı yok ölçümde sıkıntı var sizin çıktı mı kan sonucu