benimmdunyamm Fatma0715 sanırım benimki 19 haftada 360 Gr di belki minyon bir bebek olur canını sikma
yigitinannesiiiii Fatma0715 benim 24. Haftada detaylıda 498 çıktı bebeğim 1 hafta geriden geliyor hep doktorum normal demişti bana kaç olmasıgerekiyormuşki bence gayet iyi kilosu o haftaya göre
Fatma0715 yigitinannesiiiii inşallah iyidir doktor yanılıyordur kuzum benim bi kaybım oldu bunda da sorun olacak diye çok korkuyorum birdaha kontrolün ne zaman haber eder misin buraya yaz bende haftaya pazartesi gideceğim bende yazarım
Fatma0715 yigitinannesiiiii fikir alışverişi yapalım hep beraber herkes kontrol sonrası kilo ve haftalarını yazsın bebeklerinin
yigitinannesiiiii Fatma0715 canım ben 37 haftalığım şuan 😊😊 Haftadan sonra bi sonraki kontrole 26. Haftada gitmiştim ondada 780 gram gelmişti ve ben özellikle doktoruma soruyorum kilosu iyimi diye yani zayıf olsa doktor bana demezmi beslenmene dikkat et diye belki sizin doktor 21. Haftadan 23. Haftaya kadar az kilo aldığı için iyi değil demiştir
Fatma0715 yigitinannesiiiii olabilir canım ama kilosu haftasına göre uyumlu mu değilmi ona bakılması gerekiyor
Zeynepcelik45 Fatma0715 birşey dicem kusura bakma konuyla alakası yok ama benim az önce sol tarafıma pıt pıt diye böyle batma oldu sizce neden oluyor 12+6 haftaligim
Fatma0715 Zeynepcelik45 anladım canım gaz olabilir bebeğin de vuruyor olabilir ama daha ney hissedebilmen için biraz daha beklemen gerek 😊 kişiden kişiye farklılık gösteriyor ben 18 de hissettim diye hatırlıyorum
Edau9 Fatma0715 iki hafta içinde az kilo almış gerçekten doktorunuz onu demek istedi bence yoksa haftasına göre uyumlu benimkide aşağı yukarı o gramdı sanki
Fatma0715 Seyma-Aslan00 benimde oğluş olacak kuzum da doktor normal değil dedi sen ne kadarlık oldun şuan
aygm34 Fatma0715 daha dün baktı doktor 21. hafta 400 gr gayet iyi dedi nasıl sizin doktorunuz az demiş hayret ettim
Fatma0715 aygm34 benimde 1.5 hafta geriden geliyor netten bakıyorum 450 gr yazıyor 23. Haftada ben birde minyonum
Gul_20_20 Fatma0715 bendede 21haftada 405 qramdı doktorum kötü söylemedi asıl kiloyu son haftalarda alıcak merak etme 30+4de gitdiyimde son olaraq 1700qram olmuşdu.