Elfbyza Kizlaar benim Bir kızım var adı ELİF NİSA şimdi bir kızım daha olacak isimde fikir sunabilir misiniz acaba 😊
Elbet_Gececek 34 haftadayiz bugüne kadar MİHRA koymaya karar vermiştik fakat 3 gün önce kararım değişti eşimde onayladı sağolsun ve son kararım FATIMATÜZ ZEHRA …mevlam nasip ederse🥰🤲🏻
Hazasel Elbet_Gececek sağlıkla gelsin inşallah ama çok ağır değil mi 😔 ilerde sevebileceği bir ismi olsa keşke
AzraFarah Bir kızım var adı Zeynep Sena İkinci bebeğime hamileyim 7 haftalığız, cinsiyeti bilmiyorum ama kız olursa aklımda Gökçen 💜 varl
Elfbyza Ayy çok güzel fikirler oldu devamida gelir inşallah 😍 Zeynep Yusra Bikac isim daha onları hep var ya ablam ya da arkadaşım koydu 😊 ama çok güzel fikirler oldu
Busra_sansar Elfbyza Bunlar daha güzel isimler ya öyle antin kuntin isimleri sevmiyorum ben arden liya Lina vina tarzı 🤣obur dünyada ismiyle seslencekler sonuçta anlamlı dini bir isim olsun yani
SmyyeeA Bizde kızımızın ismini Hafsanur koyacağız İnşaAllah 🌸 Yeğenimin adı Elif Zülal Fikir olsun diye birde eşim Hatice ismini koymak istemişti Hatice Erva da düşünmüştük
Nz27 Nedense herkesde hemen hemen aynı isimler 😇 bu sene giden isimleri herkes koyuyor yukardıa okudugum bi kac isim dısında herkes bu isimleri koyuyor seneye herkes aynı isimde olucak 😀😀😀
Nz27 Busra_sansar katılıyorım hele şu yeni evlenen ergen nesil yok lina yok liya yok alin nesinizzz yaaa sizz hangi modelsininzz o isimleri koyunca modern mi oluyorlar onu da anlamış degilim anlama ve kurana göre isim koymak gerekir benceeee yanii