Ahuum Merhaba, normalde evde taş düşürür hastaneye gitmem yıl abikaç kez alışkınım . Ama bu sefer hamile olduğumdan korkuyorum . Hastaneye gitsem bişy yaparlarmı ? Evde mi atlatayım
Oznurozdemir Ahuum bende 6. Ayda kum döktüm. Ağrıdan mahvoldum doktorum antibiyotik vermişti sadece. Onun haricinde acil hiçbişi yapmadı
Deletedmom_8 Ahuum bende döküyormuşum. İdrarda kan çıkınca öğrendik: ama asla bir belirtisi de yok bende 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Dbebek Ahuum hastaneye giderseniz serum takarlar biraz rahatlatır. Onun dışında evde bol su için. Benim kum dökerken ishal ve mide bulantısı vardı. Main taktılar sade serum ilaçsız ondan sonra biraz rahatlamistim.
Ahuum Oznurozdemir öyle yapıyorum ben alışkınım da . Bebek de tekmeleyince gitsem mi dedim . Teşekkürler.
Ahuum Deletedmom_8 bnm vardı zaten ultrasondada çıkıyırdu . Ama agrı yoktu bugun agrı oldu suyu arttırdım .
Deletedmom_8 Ahuum ultrasonda da bişey yok benim işin ilginci 😅 hiç bişey anlamadım o yüzden. Bana da bol su iç dedi. Bol su içiyorum. Ağrı falan bişey yok ama bakalım. Hiç bişey anlamadım bu işten 😂😅
Nrgzhn Bende dökmüştüm doktorum antibiyotik vermişti birde enfeksiyon vardı 1 hafta boyunca serum takmışlardı allah şifa versin mutlaka doktora git doktor kontrolünde atlat bu süreci