Morkelebek26 Boncukoyunu1 yaaa aşağı yerleşimli mi? Benm plesantada aşağı yerleşimli ama yukarı çıkmaya başlamış öyle dedi 🙈
Morkelebek26 Mehber hep uygulamaya göre gidiyoruz ama RABBİM ne zaman derse o zaman gelcekler inşAllahhh 😍
tugbaugur Morkelebek26 o anı pek düşünmemeye çalışıyorum nasıl olsa bi şekilde çıkacak😅 Allah hepimize kolaylık versin 😄🤲🏻
Morkelebek26 tugbaugur yaaa evet bi şekil çıkıcak ama korku bi şekilde sarıyor beni ya 😁😄 Amin inşAllahhh pıt diye çıksınlar hemen 😄😄
Morkelebek26 HavvaSonmez03 kızzz yalnız yorumunu karıştırmam 🤦🤦😁😁😁 pardon yaa başım öyle ağrıyor ki yorumlar karıştı 😁😁 4te kalma 3e gel artık 3 ayımız kaldı 🙈🙊
Boncukoyunu1 Morkelebek26 Rahime yakın bir konumda dedi doktorum, 36+4üm çıkmaz artık herhalde bu haftadan sonra sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil ☺
Mehber Morkelebek26 aynen oyle canimm erken qelcek qibi hissediyorum hep hayirlisiyla saqlikli qelsinde
OksijenliSu Morkelebek26 Atarsa 38 kalacak ama 1-2 hafta erken gelecek gibi hissediyorum. O yüzden 20 diyelim. 😅😅😅
Morkelebek26 OksijenliSu hahaha 😁😁 valla tabiki sağlıklı olsunlar da kiloları iyi olup sağlıklı olunca erkende pırtlayabilirler aslındaaa 🙈🙊😁