Morkelebek26 Evett kızlarr şükür ki ikili sayılara düştük sonunda 🙈 siz kaçtasınızzz?? Evet 2li sayılara düştük ama gün yaklaştıkça heyecan,mutluluk, korku birbirine giriyor özellikle korku normal sezeryan her türlüsünden korkuyorum sizde durumlar nedir? 😁🙃🙈
Papatya1997 Morkelebek26 99 dan sonrası zor gecıyor artık gün saymaktan bıraz sıkılanıyor sanki 😂😂😂 Yani benım günler geçmiyor 61
Morkelebek26 KayraVeAnnesi_06 hoşbuldum canım çok şükür 2li sayıları gördük RABBİM teklileride görmeyi nasip etsin 🤗🤲
Bebek_anne1995 KayraVeAnnesi_06 KayraVeAnnesi_06 bızde 98 olduk sızın dogumunuz ne zaman bızım 3ocak dedı doktor
Morkelebek26 Papatya1997 😄😁 valla kuzum inan öyle zor geçirdimki ilk aylarım bana sanki ömürlük gibi geldi çok şükür anca toparladım o yüzden bundan sonra bana geçmicek zman yok 😄😄
Serife_hatice22 Papatya1997 bir zamanlar bende öyleydim zaman geçmiyor du çok şükür gün aldık amaliyati bekliyoruz 14 Ekim cuma kısmetse inşallah darısı tüm bekleyiş içinde olanlara inşallah 🥰🌺
Morkelebek26 Melismelo ayyy maşAllah çok az kalmış 🙈 ya ben yaklaştıkça beni korku sarıyor nasıl relaxsa geçicem bilmiyorum bide panik atağım var nasıl olcak bilmiyorum 🤦🤷
Morkelebek26 Papatya1997 inşAllahhh canım benim 😁 geçmesede şuan iyi durumdayım çok şükür kötü geçmesin yeter 🙈🙊
Adamiranin__annesi Gul-han maşallah ozaman hayırlı doğumlar herkese 😁 demekki aynı zamanda Hamile kalmışız
Gul-han Adamiranin__annesi Olabilir 😁 doktorum tahmini doğum tarine 15aralik dedi sizinki ne zaman acaba
Morkelebek26 HavvaSonmez03 geçer bee neler geçmedi kii 😁😁😁 benim ilk aylar bile geçtiyse bunlar hayli hayli geçer 😁😁🙈🙈