Msl13 Lütfen cevap verin 30 haftalık olduk çok kötü kabızım ıkınarak çıkabiliyorum lavaboya bebeğime bişey olmaz demi çok korkuyorum 🥲
sedahsrky Msl13 canım sen magnezyum kullanmıyormusun. ben de kabızdım magnezyum şase olan kullandıktan sonra kabızlık felan kalmadı
Msl13 sedahsrky kullanıyorum kapsül olarak çok kötüyüm bebeğime bişey olmasın ben baş edebilirim ama yeter ki o iyi olsun 😭
Elfsndkl Kan ilacı yapiyo kabızlığı canım korkma bir şey olmaz bebeğe sen sadece bol bol su iç 1 2gun kan ilacı alma düzelirsin
Msl13 Elfsndkl ayy Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız 😭 canımın acısını geçtim çocuğum için oturup ağlıyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 😭 çok korkuyorum
sedahsrky Msl13 canım magnzeyumu suya konulup içilenden al hapı değil suya konulan kabızlık felan bırakmıyor kan ilacıda kullanıyorum ama kabızlığımdan 1,5 ayda eser kalmadı
sedahsrky Msl13 Artık 30 dasın sen doktorun görün kabızlığını söyle her gün 1 elma ye mutlaka o lifli yulaf ye ve magnezyum iç bak kabızlık kalmıycak. dahada ıkınmana sebep olmasın canım
Msl13 sedahsrky tamam çok teşekkür ederim canm dediklerini yapacam ben Şuan bişey olmuş olabilmesinden korkuyorum 😭 yoksa çaresine bakacağım tabi 😞
pheobebuffay sedahsrky magnezyum konusu hakkında gerçekten haklısınız suya atılan düzenli içinlince kabızlığı götüryor fizyoterapistim bile demişti