Bence bu sayılar, günler insanları şartlandırıyor. Tutmadığında üzüntü ve stres olduğu için de bir sonraki denemelerde de tutma ihtimalini düşürüyor. Ben de ilk zamanlar böyle düşünüyordum. Yok gün, yok yumurtlama takibi bunlar yaparsam olacak vs. Ama bir iki ay böyle olduktan sonra olmayınca beni çok üzdüğünü ve ikişkimiz etkilediğini farkettim. Eşimle konuştuk o zaten kızıyordu böyle şeylere. Gelecek olan her şekilde geliyor bunlara takılma biz birbirimizi sevdiğimiz için ilişki yaşamalıyız diyerek. Onu dinledim Allah’tan. İki kes tuttu ilki kimyasal biri şu an devam ediyor çok şükür 🙏 şu an devam eden hamileliğimi bilmeden iki kez havuza gittim atladım zıpladım ev topladım bilmiyorum sonuçta. Tüm bunlardan 1 hafta sonra taşınacağım gün öğrendim. Resmen mucize i. Gelecek olan en güzel zamanda en güzel şekilde geliyor bu bebek için ve herkes için böyle. Size tavsiyem gün,saat ve sayıya takılmadan evliliğinizin tadını çıkarın. Belki siz stres yapmıyorsunuz ama eşiniz yapıyor olabilir. Görev gibi ilişki yaşamak yorar sizi.