PapatiA Zeynepdgn50 folik asit ücretli ilaç reçetesiz verılıyo ben hamılelıkten 1ay önce kendim aldım
Tubatgn Zeynepdgn50 folik asit vitamin olduğu için direk alabilirsin, devletin karşıladığı tek folik asit var diğerleri ücretli 🌸🌸
Zeynepdgn50 Vera09 teşekkür ederim. Farklı oluyor mu peki hani gebelik düşündüğüm için alacağım. Gebelikte kullanımla öncesi folik asitler farklı oluyor mu Onu eczacıya söyleyim mi
Vera09 Zeynepdgn50 bilmiyorumki aynıdır diye düşünüyorum ama siz yine de eczacıya sorun gebelik planladığınızı hangisini kullanmanız gerektiğini
ballibocek Zeynepdgn50 ben doktorun önerdiği ilacı aldım. Omepa vm verdi. Multivitamin ama folik asit zaten başka bileşenlerle bir arada çok aktifleşen bir b vit türü zaten. Ama doktora sormak yine de iyi olabilir aklınızda olsun ;)
PapatiA Zeynepdgn50 yo demene gerek yok ki hangisinden ıstıyorsun aklında ismi vardır mesela ben cevremdekiler hep folbiol kullandı bende ondan aldım direk ısmını söyledim
PapatiA Zeynepdgn50 inanki hatırlamıyorum ya 10ay felan oldu gerçi ücretler değişmiştir bide eczaneden eczaneye de fark oluyo ya
Tubatgn Zeynepdgn50 ben 2 ay önce 40 tlye aldım, yalnız folik asit hamile kalmanıza yardımcı olmaz. Folik asit besin değerlerini dengelemek için ve anne karnında ki bebeğin sağlıklı gelişimi için kullanılır. Gebe kalmayı bu vitamine bağlamayın olur mu 🙏🏻🌸
Zln2152 Serkuz onu bende kullandım kuzum ama halen olumlu sonuç alamadım inofolic combi diye bir folik asit varmış mavi kutu birde onu mu alıp başlasam diye düşünüyorum
Zeynepdgn50 Tubatgn evet canım benim biliyorum. Besle konuşunda dikkat ediyorum hani dedim folik asit de kullanayım destek amaçlı
Zln2152 Serkuz sorduk kuzum gebeliğe yardımcı büyük etkisi var dedi ama kadın doğuma tekrar görüş dedi ben yine de aldım ilacı işte bakalım ne olacak ya