zeynepkk Hem korku hem bir an önce gelsin sabırsızlığı… Şaka gibi ya 3 basamaklı rakamlardan bir anda tek basamaklı rakamlara düştük 🫢 Çok çook heyecanlıyım!! Var mı yakın tarihler hamişlerim 🥰🥰🥰
zeynepkk fatmaa37demi5 ahhh çok nazlıymış 🫢 Leblebi_tanesi gelmiyorlardı🫠 Zeynepy_ hayırlısıyla iinşallaah Filiz_17 aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz 🤗 Busrabens ahh sağlıkla ve çabucak gelseler keşkeee 🫠
aryadamla fatmaa37demi5 ayy ben sizi çok merak ediyorum her sabah acaba doğumunuz oldu mu diye uygulamaya giriyorum 😂 Allah yardımcınız olsun tez vakitte gelsin inşallah 🥰 Benim de uygulamaya göre son 8 ama tık yok🤣
Zelihaemir Son 5 ve bugün üç cm açıklığım olduğunu öğrendim şuan da sancılarımı takip ediyorum git gide zorlaşıyor Allah herkesin yardımcısı olsun
PapatiA Zelihaemir sancıların nasıl oluyo acaba senle aynı günüz bazen sadece alt tarafım acıyo gibi oluyo bırde çocuk toplanıyo başka bir ağrı gibi olmuyo
zeynepkk Zelihaemir Allahımm çok yaklaşmışsınız bol bol pilates topu ve hurma öneririm 🥰 PapatiA bunlar bende de var ama başka hiçbir şey de yok 🤦🏻♀️ Hafizee28 aa suni sancı ile mi başlatacaklar, ne zaman acaba 🫢