Nskyhn Hanımlar dışarı çıkarken sütyen falan ne takıyorsunuz? Emzirmek amaçlı sormuyorum. Malum göğüsler büyüdü evde yarım atlet falan giyiyorum ama dışarı gezmeye falan giderken ne giyeceğim bilmiyorum 😂 Penti ya da lcden öneri istiyorum çünkü şu an indirim var 😂
Deletedmom_6 Nskyhn pentinin emzirme sütyeni #Hiççamaşırı Ten Balensiz Mama Emzirme Sütyeni www.penti.com/kadin/ic-giyim/sutyen/emzirme-sutyeni/%23hiccamasiri-ten-balensiz-mama-emzirme-sutyeni/p/PLMAMESU16IY-SKI
Nskyhn Tugceonur bence de doğrusu o ama o kadar büyüdü ki sanki normal sutyenlede cirkin duracak gibi 😂
MinnieMouse Nskyhn gömlek tarzı şeyler ya da önden pencereli sweatler var 😁 artık şıklık aramayacak kimse 🤪 diğer türlü çok zor oluyor sıkışa sıkışa emzirmek
MinnieMouse Nskyhn prema diye bir kadın var Ukraynalı instadan baksana bı canım emzirme pozisyonu ile ilgili bı video paylaşmış daha yeni
Nskyhn MinnieMouse gördüm canım takip ediyorum bugün silikon göğüs ucu ile aştık sonunda her şeyi ilk başta çok zordu
Nskyhn findiklibadem göğüs ucum çıkmadı ve bebeğim alamıyor. Biz de emsin diye silikon aldık onunla emiyor. Bence duruma göre alırsın