bejanne00 İdrar yolu enfeksiyonum var. İdrar yaparken aşırı yanma ve sürekli tuvalete gidiyodum bende sıcak suya oturdum içine biraz sirke attım. 15 dk kadar oturdum. Adetime daha 2 hafta var ama daha demin peçeteye 2 kere kan geldi. Neden olabilir sizce?
Fatmaugurdoku bejanne00 neden öyle bilmiyorum canım ama bi şişeye biraz sirke biraz su ekle her tuvaletten sonra kendini taharet aldıktan sonra da onunla iyice yıka korkma bi şey olmuyor sirkenin ph değeri vajinanın ph değeri ile aynı o yüzden bi şey olmuyor benim kaşıntım olduğunda 2 kere yapsam hemen geçiyor. Kanama için de biraz bekle belki erken adet olmuşsundur gözlemle duruma göre doktora gidersin bi kan testi falan verebilirsin
Hilal-95 bejanne00 rahminiz yumuşamış eski kan gelmiş olablır eğer genelik gibi bi duruöunuz varsa bunu yapmayın sirke ile sulandırıp taharat alablırsın kuzum sıcak su iyi gelmez gebelıkde
Zmraemr bejanne00 geçmiş olsun .İdrar yolu enfeksiyonunda kan gelebiliyor .hamile olmadan önce yaşadım çünkü Dr a gidin mutlaka antibiyotik ile anca geçti çünkü
Deletedmom_8 bejanne00 yanlış anlamayın ama tıp diye doktor diye bişey varken niye sağdan soldan duyduğunuz ya da böyle koca karı efsaneleri ile evde kendiniz bişeyler yapıyorsunuz ? Sağlık ocağı doktoruna bile gitseniz enfeksiyon değerine bakar ilaç verir hemen tedavi eder. Sirke gibi şeyler vajinanın florasını bozuyor. Hiç sağlıklı değil ki. Doktor varken doktora gidin lütfen. Canınıza yazık.
bejanne00 Fatmaugurdoku hayırlısıyla bi adet olayım da 2 hafta var 😅😅 aklımı karıştırdı ufak ufak kan gelmedi çok ufak yani o da silince peçeteye geldi
bejanne00 Hilal-95 korunmuyoruz geçen hafta yumurtlama haftamdı sanırım yani adetlerim düzensizleşti ondan sanırım diyorum ama bakalım 10 aydır deniyoruz bişey olmadığı için bu ay da aklıma hiç gelmedi gebelik olacağı ama yine sanmıyorum
bejanne00 Zmraemr dün eczaneye gidip ilaç alıp suya kattım içtim hafifledi çok şükür devam ederse doktora gideceğim çok ağrılı oluyor 😢
Dilek_60 bejanne00 aynı sorunu bende yaşadım Perşembe günü karın ağrısı için doktora gittim ama nasıl ağrı gün içinde sürekli gelip giden ağrı ve tuvalet yolunda kalıyordum gitmekten hem kan hem idrar testi verdim kan testinde hamile çıktım ve siz ggibi yüksek miktarda enfeksiyon kapmistim tek kullanımlık ilaç verdi yatarken suya karıştırıp ictim hemen kesildi ama eczaneden alıp birdaha yapicam yine ilerlemesin hamilelikte zorlar çünkü
tontonhanim bejanne00 bir daha asla yapmayın belki gebelik oluşabilir ben bu sıcak suya oturmaya yöntemini eskiden düşük yapan kadınlari oturturlar diye duymuştum düşüğü kolaylaştırıyor diye yapıyorlar sanırım birdaha bu tarz kulaktan dolma bilgilerle riske atmayın yazık günah
Papiiii bejanne00 ya napmissin gebeysen sıcakdan kaçınmalısın sana doktorunmu yap dedii??Gebe degilsende kendi basinaa yapmaa asla
yanikkozaanne bejanne00 sıcak adeti getirir zaten gebelik şüpheniz varsa neden yaptınız ? Sadece sirkeli ılık su ile pansuman yapin