sorybaby izobellaaa-_- çok şanslısınız 😊 benim düşük tehlikem vardı bunu bilmelerine rağmen benden iş beklediler sürekli yemekler hazırlayıp temizlik yapıyorum kayınpeder de sağolsun başımda dikilir çok değişik insanlar ben zaten hastane için buradayım suan annemin yanına gidicem haftaya
Sinemm88 Eşim muşta çalışıyor ayda 1 hafta gelebiliyor yanıma.. ama bunada şükür annem babam kapılarını hic kapamadı bana. Gönül isterdi eşim yanımda olsun ama malesef uzun süreli gelemiyo. Hergün dua ediyorum birgün gelecek bu hasret bitecek 🙏
Mrv_77_77 sorybaby benim sürekli şehirler arası gidip geliyor gitti mi 4-5 gün olmuyor mesafeye göre değişiyor herşeyimi yanlız yapıyorum şimdilik daha erken ama inşallah son zamanlarda yanımda kalır
Baharsss sorybaby benimkide öyleydi 4-5-6 değişiyo izin suriyeden 1 sene gelememişti kavgaya karıştı sözleşmesi feshedildi tsk ya dava açtık 4 aydır yanımda mahkeme sonucunu 4 gözle bekliyorum artık gitsin diye 😂😂😂 yemin ediyorum eskiden dünya varmışta ben farkında değilmişim üzülüyodum bide ayrıyız diye yok anam yok yaka silkiyom 😂
Mrv_77_77 sorybaby yinede her zaman şükrediyorum ben şükretmesini bilen bir insanım hamileliğinde eşi yanında olmayan var mı diye sorulunca bende cevap verdim burda birbirimizi yarıştırmıyoruz senin ki daha az benim ki daha çok kalıyor diye
Aysnoflz06 sorybaby benimde eşi görevde ve 1 ay yok 20 haftalik gebeyim kimse de yok yanımda 😔 Allah dayanma gücü versin bize
sorybaby Mrv_77_77 yok özür dilerim kırdıysam sizi ben kötü niyetle söylemedim öyle sadece çok üzgünüm size yansımış galiba kusuruma bakmayın ♥️
Nsrn1 sorybaby ben 36.haftama kadar ayrıydım eşimden ve çalışıyordum nöbet falan tutuyordum. 36.haftada izne ayrılınca geldim eşimin yanına. Zorlanmadım da çok şükür.
Mrv_77_77 sorybaby yok önemli değil kırılmadım bazen insan söylemek istediğini kaleme dökünce bu anlaşılmıyor kızdınız zannettim 😊
06nurrrr 2 hafta sonra Sivas’a gidiyor asker bende kışın köyde kalıcam ve astım bronşit var sanırım bu beni baya zorlucak inşallah bebegim3 bişi olmadan sağ salim kucağıma alırım