Zcicek Bebeğim daha doğmadı , 1 numara bez alicaz ama çok mu almalıyız yoksa hemen büyüyüp numara mi atlayacak bilmiyoruz , deneyimli annelerden yorum bekliyorum 🌼
Merinosunannesii Zcicek valla 240 tane molfix ile başlamıştım hepsini bitirdim ama şimdi aklım olsa o kadar almam😂tabi bebişin kilosu da önemli biz 3310 doğduk 100-150 tane yeter diye düşünüyorum tabi sleepy kullanacaksan yada baby turco bebişin de düşük kilo değilse direkt 2no ile başla kalıpları küçük
kizannesiyimm Zcicek marka ve bebiş kilosu etkili. Baby turco biraz ufak ve bizim kız da 3500 falan olunca 20 gün kullandık
Birgul Zcicek hangi markadan alacağınıza bağlı. Ben sleepy almıştım 1 numarası baya küçük hediye molfix gelmişti 1 numara onlar büyüktü mesela sleepynin 2 numarası kadardı.
Merinosunannesii Zcicek kesinlikle çırtlı kilot bez kullanışlı gibi duruyor ama gerçekten çok saçma bi kere aldım birdaha töbe
Zcicek kizannesiyimm günlük kaç tane kullanıyorsunuz mesela ,ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum gerçekten biraz garip sorular olabilir 🥺
kizannesiyimm Zcicek yok ne garip sorusu gayet normal bir soru 😄 bizim kız çok fazla emdiği için günlük 10 tane falan gidiyor ortalama. Bir de sadece çiş olunca değiştirmiyorum bazen hemen bir kes daha yapsın diye bekliyorum ama kaka varsa az da olsa hiç beklemiyorum
Zcicek Birgul sleppy almayı düşünüyorum da , çok mu az mı alacağımı şaşırdım, 1 numara herkes küçük kalıbı dar yazmış galiba 2 numaradan çok almak daha mantıklı olacak
Birgul Zcicek ben 1 numara 80li bi paket vardı onu kullandım sonra o molfix hediyeleri kullanınca 2 numaraya geçtim. 1 çok kullanılmıyor evet hatta benim bebeğim erken doğdu 2900 kiloydu 3.5 falan doğan bebiş direk 2 kullanır yani
incitanem94 Zcicek primanın bir numarasıyla sleepy nin 2 numarası aynı boy. 1 kullanmadım ama 3 kilo üstüne direk 2 rahat olur bence. Günde 7-8 taneden hesapla en az bir ay kullanılır. Az gelirse sonra alırsın fazlası elinde kalmasın
Erbe Zcicek ben 56 dan dört paket kullandım snra ikiye geçtik ama benim bebeğim bı damla kakada yapsa hemen ağlıyordu oyuzden çok kulandik snra iki numaraya geçtik onuda dört paket kullandım şuan ucteyim bayadir üç kullaniyorm
Nsrn1 Zcicek 20 günlük olduk 1 numaradan içinde 42 tane olan 3 paket kullandık 4.bitmek üzere. Sleepy Natural kullanıyorum.
Zcicek Nsrn1 sleppy extra hakkında bilginiz var mı , indirimde şuan ama bazı yorumlarda çok ince olduğu sizdirdigi yazıyor .
Nsrn1 Zcicek maalesef sadece sleepy Natural kullandık biz. Extra yı eltim kızı için kullanıyor ama kızı 19 aylık, sızdırdığını vs söylemedi hiç. Belki yenidoğan için olan bedeni sızdırma falan yapıyordur onu bilemem.