S00-00 Merhaba hamişler bebişlere şarkı dinletiyor musunuz anne karnın da dinletiyorsanız hangisini dinletiyorsunuz ? ❤️ Anne karnında iken bir şarkıya alıştığın da doğduğunda da onunla Sakinleşiyorşarmış 🥹🥹🌺
Deletedmom_1003 S00-00 valla mozart felan dinletmiyorum hep pop dinliyorum 🤣 ben dinlemiyorumki çocuk nasıl dinlesinn
Erbe S00-00 sadece kuran ve ilahi dinlettim şuan beş aylık ve çok sakin bir bebek ağlayıp uykuya dalan kadarda aviorum ilahi hemen uyuyo
fatmaa37demi5 S00-00 yusuf ve Meryem surelerini dinletiyorum 🌸 hareket etmediğinde hareket ettiğini, uyuyamadığım da ağrılarım olduğunda çok rahat uyuduğumu farkettim dinleyerek
S00-00 1bade 👏🏻👏🏻👌🏻 Bende katılıyorum ama kızım olursa cinsiyeti bilmiyoruz henüz taçlı kızım ah yıldızım diye bir şarkı var hep onu dinlemek istiyorum ❤️
S00-00 fatmaa37demi5 ya bende YouTube’dan açıp onu dinleyerek uyuya kalmak istiyorum ama sabaha kadar telefon açık kalıyor ya öyle olmasını da istemiyorum yoksa bende öyle istiyorum
S00-00 hilalhanim kimse halay aşkımı sorgulamasın diyorsun uani 😁😁 kapı gıcırtısına oynayanlar 🙋🏻♀️😅
fatmaa37demi5 S00-00 ben telefonuma indirdim ikisini de. Albüm den sadece ikisi olacak şekilde aciyorum zaten ekran müzik listesinde olduğunda kapalı dinlediğimiz için sorun olmuyor. Sureler zaten kendi bitince bir sorun olmuyor yani
sym25_ S00-00 dınlerken anneyi rahatlatan huzurlandıran her ses bebeğe de iyi gelir dıye düşünüyorum. Şahsen kuran da dınliyorum çok hoşuma gıden şarkı da dınliyorum mısal evi beyaza boyattım dıye bir şarkı var benı neselendırıyor onu çok sık dinliyorum 💙
Armommy S00-00 ilk klasik müzik dinledik, sonra Dr sorunca söyledim kuran da dinletebilirsiniz dedi. Hem kendim okudum sesli hemde Yusuf ve Meryem suresini dinlettim. Bide su ses iyi oluyormuş onu dinlettim. Ama en çok ezhel dinliyor rap ne yalan söyliyim☺️
S00-00 Armommy bende elimden geldikçe 2 günde bir Yusuf süresi açıyorum sesli şu an telefonum da açık mesela dinliyoruz evlat kuşımla ❤️❤️