Denizpyraz bende 16. Haftamda gribe yakalanmıştım ve ilaç içmekten kaçındım açıkcası. Aynı şekilde baş ağrım çoktu ve benim gribim her zaman gözlerimede vurur iki gözüm iki çeşmeydim 😬 size tavsiyem öncelikle baş ağrınız için temiz bi bezi sirke ile ıslatın ve alnınıza koyup uzanın. Gribiniz içinse önerebileceğim sabah akşam limon sıkın o limon suyunu için. Boğaz ağrısı+grip için bildiğim en etkili karışım; kupa bardağına kaynamış suyu koyun 1 çorba kaşığına yakın tarçın, bir çorba kaşığı bal ve 1 adet limonu sıkıp karıştırın için. YALNIZ ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM TARÇIN-BAL KARIŞIMI BEBİŞE OLUMSUZ ETKİSİ OLUR MU BİR DOKTORUNUZA LÜTFEN DANIŞIN. o dönem benim doktorumun numarası olmadığı için soramamıştım ve boğaz ağrım yoktu o yüzdende içmesemde olur dedim. Siz bi sorun isterseniz. Ben hamile değilken boğazımın şişmesine yakın ya da şişken içerdim hiçbirşeyim kalmazdı bilginize :) hatta o zaman hamile olmadığım için balı 2 yemek kaşığı koyardım. Siz gebe olduğunuz için 1 yemek kaşığı koysanız daha iyi ama önce lütfen DOKTORUNUZA danışın çok geçmiş olsun 🙏