Papatyamoms
[bilinmeyen] evet işte ama bunu çoğu kişi direk şancı veriyolar diye kodlamis malesef aklına.verilen şancı değil sancıyı tetikleyen bir hormon var o hormon tetiklensin diye takviye yapıyolar banu çiftçi derki size istediği kadar suni şancı verilsin sizin acı esiriniz neyse siz yine kendi sandınız olam kadarını hissedeceksiniz suni de olsa normalde olsa aynı eşdeğer olacaktir
Baharun2
[bilinmeyen] valla ağzına sağlık korkutmuşlardı beni kaç gündür.Yok suniyle açılman olmaz yok suni daha kötü vırt zırt.Boşa çekersin onun yerine sezaryen ol daha iyi filan 😒😒😒😒
Fatmasnny
[bilinmeyen] forumda yazılanları okudukça doğumdan soğudum. En iyisi sadece Banu çiftçi yi dinlemek. Birde Ayşe öner i tavsiye ederim. Yoksa doğmasın içimde kalsın diyeceğim o noktadayım artık ☺️
Papatyamoms
[bilinmeyen] sandım fln gelse bile daha hızlı olsun diye ben bi miktar isteyebilirim bile hatta çoğu hastada destek veriyolar zaten suniyle tabi ama bakalım bebisimiz doncekmi sancılar gelecekmii
Busratye
[bilinmeyen] bende böyle düşünüyorum 😊
Papatyamoms
[bilinmeyen] ben en son kinde makat duruş diye belirtti ama daha erken zaten 25+lardayiz 😊
Ebrus25
[bilinmeyen] güzel bilgilendirme olmuş . Basından beri hiçbir şekilde Doğum videosu izlemedim . Normal Doğum dedi doktorumuz halada kendimi hiç şartlandırmadım Allah’ın izniyle uygun olan ne ise onu nasip etsin herkese .
Papatyamoms
[bilinmeyen] o korku elbet gelecek desene :D
Prenseskuzum
[bilinmeyen] ay rahatladim şuan Alalh razi olsn 😥😍
EmelBG
[bilinmeyen] Amin inşallah tatlım ,güzel anlatmışsın ne güzel .Doğum sancısı değilde Doğum esnası bebek çıkması yırtılma olurmu olmazmı ondan tırsıyorum .Bakalım hayırlısı neyse o olsun🎊
EmelBG
[bilinmeyen] Herneyse işte tatlım olsun bitsin inşallah ,teşekkürler canım🎊