Seyhanncan Kızlar iyi akşamlar. 25 haftalık gebeyim ve doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü kendisinin özel kliniği var ve randevu bulmak imkansız oluyor bu gün arasam 2 hafta sonraya anca veriyor randevuyu. Benim de erken doğum riskim var ve istediğim an ulaşmak istiyorum. Doğum yapacağım hastane de belli değil. Şuan bir şey olsa mesela hangi hastaneye gideceğim bilmiyorum. Anadolu yakasında güzel ilgilenen doktor önerisi istiyorum. Sigortam yok çok uçuk fiyatlarda olanları Önermeyin lütfen. Hastane önerisi de bekliyorum
benkosarim Seyhanncan Pendik Medipol İlknur Sayar muayene ücreti Pendik karta 240 TL çok ilgili alakadar bir doktordur kendisi
Seyhanncan umena erdem hastanesine gitmek istemiyorum ilk doğumum orda gerçekleşti ama çokta iyi şeyler duymuyorum hakkında
benkosarim Seyhanncan Pendik kart Pendik Belediyesi’nin çıkardığı bir şey hastanelerde indirim sağlıyor belli hastanelerde yani başvuru yapıp sosyal tesislerinden alabiliyorsunuz muayene ücreti normalde 300 lira ama bu karta sahipseniz 240 lira sigortasız değil bu ücretler sigortalı kişiler için
aylin-yurtseven123 Çamlıca medipol hastahanesi ayşe şeyma hocaya gidin kesinlikle, bende 16. Haftamda tanıştım ve şuan 36+2 yiz çok seviyorum kendisini gülenyüzlü herşeyi tane tane anlatır ve yönlendirir. Fiyatları uçuk değil arayıp bilgi alın kesinlikle
Essahmi Bende Ayşe Şeyma hocanın hastasıyım çok ilgili hanımefendi daha deneyimli o daha iyi bilir ama dediği gibi çok tatlı bir doktor tavsiye ederim bende. Sigortanız olmasa bile annelik hakkı var devletin verdiği sigortalı gibi işlem görüyorsunuz o yüzden sigorta geçen özellere vs bakabilirsiniz
Essahmi ElifAkyol ben daha 10 haftalığım seneye olacağı için doğum sormadım maalesef doğum fiyatını. 280-300 civarı sanırım muayene ücreti özel sağlığım olduğu için ben ödemiyorum
Essahmi Seyhanncan normal sgklı gibi muamele görüyorsunuz. Bi araştırın isterseniz benim arkadaşım o sayede özelde yaptırdı hep kontrollerini