Sellmaseellma Çok kötü bir olay herkes etkisinde kaldı ben sabahtan beridir unutmaya çalışıyorum instagram tiktok yerine buraya giriyorum burda da karşıms çıkıyor lütfen arkadaşlar post açıp durmayalım hassas kişiler de var bu uygulama da
Deletedmom_8 Sellmaseellma okuma. Ben videoları falan izlemedim mesela. Burda da gördüm başlıkları girip okumadım. Çünkü en mantıklısı. Aşırı etkileniyorum yoksa. En iyisi okumamak.
Gzmklncc Sellmaseellma sansürsüz halini herkes hikayesine atmış evde tek duramıyorum eşim gelene kadar damarlarım çekildi yasaklanmalı hemen yayılmamalı görseller vs
Sellmaseellma Deletedmom_8 okumuyorum tabiki ama üstlerde görünüyor bağcılar olayı yazması bile yeterli yani
tecrubesizanneadayi12 Deletedmom_8 etkilenmem diye videolsrı izlemek istedim gece erken uyumuştum bakmak istediğimde yayın yasağından kaldırılmıştı videolar eşim bende video var ama asla göstermem sana korkarsın dedi o kadar çok ısrar ettimki adam mecbur açtı telefonu bakmamla telefonu fırlatmam bir oldu cidden çok farklıydı izlemek istemem hataydı bir daha asla öyle şeylere bakmayacağım
Sellmaseellma mylittlebabym ben detayını vermiyorum ben açmasam 2 dir görüyorum post açılıyor ve içeriği de yazıyor olayın nasıl olduğu bence bu yorumu bana değil de onlara yazmalısın
Sellmaseellma Gzmklncc yayın yasağı talep edilmiş zaten millet ısrarla paylaşıyor tv ye kadar çıktı bu olay görmeyen kalmadı daha neyin reklamı yapılıyor olayı biliyoruz hepimiz gördük ama etkisinden çıkamıyoruz
Sellmaseellma tecrubesizanneadayi12 ben görmedim videosunu sabah tiktoka girdim ilk video da daha karşımda bir resim ama sansürlüydü allahtan çok net görmedim sonrasında ya instagram ya tiktok ya whatsap heryer de gördüm bir buraya giriyorum burda konusu yok diye buraya da taşımışlar
mhrmom tecrubesizanneadayi12 bende bakmadım izlemedim ve şuan da istemiyorum ama merak ettim. Olay ne özet olarak?
mylittlebabym Sellmaseellma detay vermene gerek yok ki bir çoğumuz gördü ve olayın ne olduğunu biliyoruz sonuçta sen bu postu açınca ister istemez tekrar gözümün önüne geliyor böyle mi duyar kasılır Allah aşkına yani .
Sellmaseellma Gzmklncc al benden de o kadar özellikle bakmaya cesaret edemedim bile ama çevremizdekiler sayesinde görmüş olduk
mhrmom Gzmklncc bende bakmadım izlemedim ve şuan da istemiyorum ama merak ettim. Olay ne özet olarak?
tecrubesizanneadayi12 mhrmom çok hassas bir içerik ben anlatıpta sizi etkilemek istemem hakkınıza girmeyeyim