O1gencanne Ah nasıl üzüldüm.cocugum olmuyor dıye üzülen hemcinslerim.her şerde bı hayır vardır muhakkak.😔😕
benkosarim O1gencanne kalbim ağrıdı Allah belasını versin o evladın birde o çocuğu uyuşturucuya alistiranlarin Rabb’im uzak eylesin inşallah
izobellaaa-_- Bundan daha kötüsü olur mu diyoruz daha beteri çıkıyor acaba bundan da kötüsü var mıdır bu nasıl bir şey kelimelere dökemiyorum yeminle 😭😭😭
O1gencanne benkosarim bunu yasaklamayan ceza koymayan başlarında ben taaa…. 😡yazık yaa.engellenmezse daha niceleri olacak
O1gencanne benkosarim ya bıde arkadasm bana vıdeo attı manyakmısn dedım atmasana bu ne insan nasıl korkuyor.şaka zannedıosun film zannedıosun gerçek ihtimalı yok sankı.gerçekten sakın sansürsüz izlemeyın.
benkosarim O1gencanne ya deli gibi paylaşıyorlar normalleşiyor Rabb’im korusun hamileyseniz daha çok etkilenir siniz
yagmur50 O1gencanne ayy maalesef ben izledim midem bulandı başım döndü çok kötü oldum ağladım hiç böyle olmamıştım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻
O1gencanne yagmur50 allahım korusun evlatlarımızı.bende korkmuştm keske ızlemeseydım.kızdm arkadasma da.neden atıyorsun etkılenıyorm korkuyorm dedm bısı demedı.sildm hemen.😕eşime bak dedım son silinenlerden.gerçekmi bu dıyor oda ınanamadı.🥺🥺🤷🏼♀️