CananDuru Selam kizlar sabahtan beri bogazim gıcıklanıyor kendimi tanıyorum bogazim sisecek yada faranjit falan. Siz böyle durumlarda neler yapiyorsunuz zencefil ve ihlamur cayi disinda iyi gelecek tavsiyeleriniz var mı. Bu arada 33+4 haftalıgım
Edau9 CananDuru ah öyle başlıyor benimde ilk boğazım giciklandı sonra burnum akmaya basladi sonra ateş daha sonra burnum tıkandı falan filan değişik birşeyler yaşandı 🥺Parol hariç ilaç kullanılmıyor zaten.O yüzden ben ilaç kullanmadım parolun kendine hayrı yok😁😁😁 bende ıhlamur ballı sütle falan hafiflettim bugün daha iyiyim şükür 🥰Ballı süt tavuk suyuna bol limonlu çorba öneririm 🖤
Erva1234 CananDuru şimdi herkes hasta hastalanmadan bol bol vitamin alın ince giyinmeyin gece ustunuzu açmayın insan encok gece hasta oluyo muz mandalina elma yiyin bol bol
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Ballı limonlu sıcak su , birde kaynamış pekmez içine tereyağ atıp erit ve ılık olarak tüket canım Bana bunlar iyi geliyor , çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸
CananDuru Edau9 Kuzum bu benim hamileligin basindan beri 4. Galiba ilk 2 de hic birsey icmedim aancefil dışında 3. Cok siddetliydi bademcik iltihabı olmusum bildigin 10 tane antibiyotik ictim yani kullanilmaz degil kullaniliyor ama kullanmasak daha iyi tabi boyle kendi kendine gecse keske
Edau9 CananDuru Tabi ki kullanılıyor canım o anlamda söylemedim böyle hafif seyreden nezle ve griplerde antibiyotik verilmiyor sadece parol öneriyor doktorlar ama ağırsa kullanılır 🥰
CananDuru Erva1234 evet havalar birden sogudu galiba ondan izmir boyle soguduysa baska yerleri düşünemiyorum. Mandalina cikti mi ya 🤔
CananDuru KayraVeAnnesi_06 kaynamis pekmezle tereyagı hic duymamistim canım ilginc geldi ama sanirim asla icemem direk cikaririm 😬😬
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Canım bende staj yaptığım zamanlar bir abladan öğrenmiştim kaç sene önce hala yaparım iyi gelir 🙏🏻 Ama içemezsen hiç deneme sen 🫢
eminemre99 CananDuru canım aynı durum bnde de var bnde ılık su içiyorum süt iciyoeum içine bal katıyorum pekmez ama emin ol geçmiyor bugün gittim doktora onda bana agumentin veriyor inşallah hayırla bir şey olmaz evet kimse isgemez kullanmak a.ne yaoalim gecmesse daha kötü etkileyecek bizi
FatosNazim53 Bende de var sabahtan beri hapsiriyorum boğazım hafif değişik böyle anliyorum kendimi. Limonlu su iç ve ekşi mandalina çok iyi gelir Direk C vitamini. Buraya daha gelmedi olsa alırım valla. Bahçede var ama çok yeşil henüz olmamislar.
CananDuru FatosNazim53 vallahi şimdilik elimde pastil var iste biraz meyve 1 fincan ıhlamur olmazsa zencefil alayım balli limonlu baktim hiç olmuyor hastane 🤪
CananDuru KayraVeAnnesi_06 Tavsiyen için çok teşekkür ederim ama buraz zor olur bana pekmez zaten keskin icinde yağ bide hamile olmasam belki içerdim de midem bir garip hem yanma var arada bulantı doguma kaldi 1 ay belkide ondan
eminemre99 CananDuru insalalh canım bnde istemiyorum ama her şeye Allah’a kalmış hani insanların oluyor maşallah hemen geçiyor bnde yok sut ılık su pekmez bal nane limon her şey ama olmayınca olmuyor
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Anladım canım içebileceğin şeyleri dene kendini zorlama hiç herşey herkese iyi gelmeyebilir zaten 🙏🏻 Tekrardan çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 🌸 Bebeğinide sağlıkla zamanında kucağına al inşallah