Papatyamoms DamlaSu valla ben 25 haftalık hamileyim sağlık ocağı hariç doktorum en en az 3 4 kez tahlil istedi benden ben sağlık ocağında yaptırıp götürdüm ilk 8 haftalıkken sonra 14 haftalarda 20 gibiyken en son da kontrolde götürdüm triodum takip ediliyor demir kan ilacı kullanmıyorum onlar takip ediliyor idrar da bakılıyor arada
ArzuGl DamlaSu amin inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Vallahi son dakkaya kadar böyle hep bi korku Allah sonumuzu hayır etsin:)
Aysun2834 DamlaSu öyle şeymi olur en fazla 2ayda bir takip yapması lazım sizi ben randevumu unuttum 1saat sonra aradılar sağlık ocağında kan tahlillerinizi yapmak zorundayım sisteme girmem lazım dedi
DamlaSu Aysun2834 Gidip şikayet Edicem şuan iyice doldum daha dün uğradım 20 gün sonra aşın var o zaman gel dedi Allahım ya
Habis07 DamlaSu yapılması lazım canm ayrıntılı hepatit hıv rubella toxo bakılmalı ozellkle saglık ocagına git
Harunnisa DamlaSu canim ilk basta istemislerdi bir daha istemediler kan tahlillerini saglik ocagi yürütüyor diye biliyorum
Limpid DamlaSu bnde özele gıdıyorum maglesef bnm drumda aynı devlet hastanelerı daha sıkı takıp rdıyor bu tarz seylerı
Merveanneoluyor DamlaSu bakılması gerekiyor tabii ki, öncelikle rutin kan sayımıyla birlikte alerji testleri yapıldı tokzoplazma kızamıkçık vs. Daha sonraki kontrollerde de kan sayımı tekrarlandı Demir ilacı kullanıyorum ben de 16hafta yeni bitti. Sağlık ocağı takip ediyor deniliyor ama siz gider yaptırırsanız takip ediyorlar ben kayıt yaptırdım aile hekimliğine ama bi kez bile aramadılar kan taramanız var gelin diye
Tosbik DamlaSu bende 32 haftalik hamileyim simdiyr kadar sadce 2li test ve 27.haftamda şeker yuklemesi yaptrdim. Ihtiyaç yoksa zaten neden bsyler istesinki. Hic bir sıkıntımız yok cok şukür.
ayaniz DamlaSu ilk 9 haftaydayken bütün kan ve idrar tahlillerimi yaptı,12 hafta 2li testimi yaptı.. suan kan almıyor, birkerede saglık ocagında kan verdim tetenos olurken.. suan 22 haftadayız kan falan alınmadı daha,ama normal olan bu sanırım
DamlaSu Teşekkürler kızlar sağolun cevaplarınız için. En azından ne yapmam gerektiğini anlamış oldum 💞