pinarrrr95 33+3 günlük hamileyim, akşamdan beri bebek hareket ettikçe küçük tuvaletim geliyor gidiyorum hiçbir şey yok hareketlerinde canım da yanıyor 🥲🥲 sizin de başınıza geldi mi normal mi
Aloneanqel pinarrrr95 evet 36 haftalığız. Büyük küçük abdest maşallah hepsini getiriyor 🤦🏻♀️🥲 günde bir iki kere giden ben 6-7 defa gece de 2-3 defa gider oldum 🥲
4peynirlipizza pinarrrr95 evet gerinir gibi hareket yapıyor üstten hareketlenme oluyor alttan da aniden bir yanma hissi ve tuvaletim geliyor.
pinarrrr95 4peynirlipizza [silindi] yanma yaşamıyorum ama devamlı küçük tuvalete sıkışık gibi, daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ondan farklı
[silindi] Eğer yanma da oluyorsa enfeksiyon olabilir. Lütfen doktorunuza söyleyin bir idrar ve kültür tahlili yapsınlar. Benim de öyle oluyordu enfeksiyon yüzünden sürekli antibiyotikler kullanmak zorunda kaldım. Enfeksiyon tehlikeli ⚠️
pinarrrr95 Aloneanqel hareket etmeyince de niye hareket etmiyor diye dert ediyorum kafayı yedim galiba 😂😂
rmkrc pinarrrr95 34+1 deyim bende 30 haftadan beri aynı durumdayım daha tuvaletten kalkmadan tuvaletim geliyor tekrar ve yürürken aşağı doğru basınç oluşturuyor🤦🏻♀️ gayet normalmiş
pinarrrr95 Aloneanqel cuma gidicem 2 haftada bir çağırıyordu şimdiye kadar, bu haftalardan sonra haftalık mı çağırıyorlar