Eyll06 Artık pskolojıkmen iyi değilim sırt üstü yatmıyorum kan akışımı ne yavaslıyor dıye sola dönük yatmaktan kulagım sökülecek birazda sağa dönüyorum ben sıkıntı olurmu
Aloneanqel Eyll06 36 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ikinci bebeğim 🧿🙏🏻 Sağ sol yatıyorum zaman farketmeksizin. Hatta sağa daha çok yatıyorum daha rahat ediyorum sol da içim daralıyor. 5 dk kadar da sırt üstü yatıyorum arada. Çok şükür bir sorun olmadı ilk bebeğimde. Bunda da olmaz Allah’ın izni ile 😊💕
Zuzuu86 Eyll06 benım doktorum gece uykusunu hıc düşünme bile dedı uyku halımdesın bı sorun olmaz dedı ama gündüz en fazla 15-20 dakika sırt üstü yat dedı sureklı sağa sola yat dedı
Arzu_uu Eyll06 ben ne düz nede sağa yatabiliyorum düz yatınca kan akışı gitmıyor dıye korkudan yatamıyorum sağa yatınca bebeğim habire tekmeliyor sanki ıstemıyor ısrarla ama sola dönünce hiç tekmelemiyor anca o şekil sabaha kadar yatmak zorunda kalıyorum iki bacağımın arasına yastık koyuyorum daha rahat oluyor
Eyll06 Merve201119 ne bılım sırt üstü yatınca kan akısı azalıyormus sağa dönünce azalıyomus sola dönük tavsiye ediyolarmış
Nurr_22_22 Eyll06 çok takılmamak lazım robot degiliz ki 2 yönlü yatalım arada kısa molalar halinde sırt üstünde de yat bisey olmaz Allahın izniyle 😍
Seymoshh Eyll06 açıkcası sol ağırlıklı yatıyorum ama gece yada sabah uyandığımda sırt üstüde uyanmış oluyorum farkına varmadan her türlü uyuyorum sanırım 4.gebeliğim diğerlerindede bir sıkıntı yaşamadım
seyma9188 Eyll06 Belim çok ağrıyor sırt üstü yatınca biraz rahatlıyorum.Sağa yatınca tekmeliyor rahat ettirmiyor.Solda daha rahat uyuyorum ama bu sefer de sol tarafım uyuşuyor.Dün gece hiç yatamadım bu yüzden bütün gün başım ağrıdı😩
Pijamaskeliler Eyll06 bende burda baştan beri bunu okuduğum için 5 aydır soluma yatıyorum cuurdu resmen ama kan akisim plesantada güzel çıktı detaylı da ise yario galiba zorlansamda biraz alıştım
Eyll06 Pijamaskeliler bende ınanılmaz hep solumdayım kulagım ezıldı artık sırt üstüde yatmıyorum sağa dönükte yatmıyorum
Eyll06 _edakrsu22 yüz üstü nası yatıyon yaaaa karnıma sertce degınce eşim canım acıyo bide yüz üstü asla yatamam
gkbyza İki yastıkla yatıyorum göğüs hizasından yukarda olmalı baş. Daha rahat nefes alınıyor. Onun dışında sağda solda küçük yastıklarım var göbeğimi onlara yaslıyorum. Valla sağa daha çok rahat ediyorum ya sola yatınca kalbim sıkışıyor 😣
_edakrsu22 Eyll06 tam olarak yatamiyorum bacağımı kendime çekiyorum ozaman tam değmemiş oluyor zaten direk yatsam karnım müsade etmiyor açıyor
Pijamaskeliler Eyll06 aynen bende korkudan aklıma gelio bu sabah donmusum hemen döndüm sola burda okumasam bilmicem mesela
Semaaaa1 Eyll06 hamileliğimi öğrendiğim ilk haftalardan beri sola yatıyorum. Sağ taraf ve sırt üstü yatmak kan akılını falan zorlaştırdığı için. Ama gece hem wc için kaç kez hemde sol kulağım ayağımın acısına uyanıp evde tur atıp tekrar uyuyorum defalarca 🤯
Zuzuu86 Ben uyurken sırtıma ve bacaklarımın arasına yastık koyuyorum sabaha yıne sol tarafımda uyanıyorum