Tufu 12 ve 15 mm iki yumurtam var yarina catlatma ignesi yazdi doktorum boyutu iyimi sizce carsambada iliski dedi bu 2 gundede buyumeye devam edermi kafam karisti
mucizeeem03 Tufu benim yumurta 19-20-21mm arasi idi catlatma igneyi sonra kullanmistim Ha 12-13 mm oldugu gunlerde oluyodu Iki uc gun sonra yine kontrole gidiordum 19-20 mm olmustu ozaman vuruluyordim
Leylazerr Tufu benim 18 ve 20 idi sanırım iğne yaptm olmadı tutmadı diğer ay 15 14 gibi bişiydi net hatırlamıyorum doktorum iki gğn sonra gel ona göre iğne yapalım demişti bende gitmedm küçğk olmaz nasıl olsa diye adet olmayı bekliyordm test yaptm positif rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah 7 aylık hamileyim
Tufu mucizeeem03 benimde bugun olcu 12 ve 15 vardi yarin aksam igneyi vurmami soyledi carsambayi persembeye baglayan gecede iliski dedi yani ozamana kdar az daha buyurlermiki yada bu olcu gebelige elverislimi o biraz kafami karistirdi daha oncede klomen kullanmistim daha buyudugu olmustu ama igne vuramistim ilk ignem olcak
Bfduam mucizeeem03 Merhaba canım, hangi ilaçla takip yapılmıştı sana? Adetliyken kaç ml di, sonra kaç ml oldu? Benim 6.günü 12 ml di, bugün 12.gün 13 ml Dr pek büyümemiş dedi, senin benzer miydi ben gibi?
mucizeeem03 Tufu ben yumirta gelistirici hap kullanmisdim biyumesi icin Hatta bi sefer 13mm idi 4-5 gun sonra istenilen boyuta gelmisdi 13 mm iken igne vurul fln denilmedk
Tufu mucizeeem03 insAllah gerekli boyuta ulasir 2 gunde doktorlara guvenmekten baska cagremizde yok 🥺
Yncygt Merhaba benimde bugun kontrolum oldu sagda yumurta var soldaki 13 mm şuan iğne yapilmiyor ilişki günü söyliyecek. Tecrubelilere sorum yumurta takibi ile başarili oldunuzmu?
Yncygt Bfduam orasini bilemem ama en son bana 14 mm dediğinde 2 gün incir yiyip gittim 17 mm cikti. Yumurtayi incir buyutuyor kuru incir bunu deneyin lütfen ama çatlamada önemli benim geçen ay tutmadi.
Bfduam Yncygt nar okudum yedim, incirde yiycem şimdi sağ olasın🌹 Kac tane yiyeyim günde? Tekrar haftaya gidicem inş büyürde yazarım sana.
N1E1 15 yeterli aslında 15 ile 20 arası normal bende ilk 15 mm de vurulmuştum iğneyi ama biz onda olumlu sonuç elde edememiştik daha sonra bende incir yiyip yumurtanın büyümesini desteklemiştim zaten dokturun 15 mm gebeliğe yeterli görmese iğne için gün saat vermez canım için rahat olsun