Alimenur Kızlar Konya şu aralar soğuyor Ben birazcık kansız biriyim üşürüm Ama artık ya üşüdükten sonra sıcak basması oluyor yada sıcak basmasından sonra üşüme geliyor Bunu yaşayan veya nedenini bilen var mı aranızda
2022Mom2022 Alimenur canım bendede oluyor havalardan olabilir ama ilk haftalarımdada oldu çoo üşüyüp sonra yanma oluyordu hormonalde olabilir
Sleepless_Mother Alimenur doğum yapalı 5 gün oldu aynı durum bende de var kansizliktn oluyir bende kan yoomus
sevgitbk Alimenur ay bende de oluyor.bi üşütüyor sarınıyorum dökünüyorum 10-15 dakika sonra tam tersi bir sıcak basiyo yanıyorum.hamileligin dengesizligi sanırım 🤣🤣
Alimenur Birduameselesi hamilelikten mii🙈🙈 Doktorum şüphelenip kan almıştı bugün yarın alcam sonuçları inşallah mide yanmam falan olmuştu uyutmmaıştı o yğzden gitmiştim doktora ve adetim de 16gün gecikmeyle oldum o da tam sökülmemişti doktor şüphelendi ben bişey demeden
2022Mom2022 Alimenur kız ben hamilesin zannettim bende gebelikte oldu bu durum normalde yoktu ki 😄varmı çocuğun normalde
06nurrrr Sonuçları alınca burda söylesene Allah için merak ettim hamilemisin 😂😂inşallah da hamilesindir😍
Alimenur 06nurrrr ay inşallah hayırlısı olsun da yazarım inşallah Merkalıyız bizde güya eşimle gidip alcaktık sonucu ama ben uyanıklık yapıp netten bakıyorum😅
Alimenur 06nurrrr ya bakıyorum ama sağlık ocağında verdiğim için öğleye anca çıkacak galiba diğer değerlerim çıkmış çünkü