Canankk 32 haftalık ıkız gebeyim artık dogumu her an beklıyoruz bugun beyaz akıntım oluyor dogumun baslaması ya da yaklaşması gıbı bır ısaretı mi acaba? Tesekkurler.
Srfe Canankk benm hep akıntım var özellikle seker yükseldiginde oluyor diye düşünüyorm gözlemledigim üzere şekerm var kaçrdgm dikkat etmedgmde akıntım artıyor neden acaba blmyrm 🤷🏻♀️
Canankk Srfe şeker problemı yasamadım ama vucudun bir seye tepkı verdıgı kesın, cok tesekkur ederım, saglıcakla 🌸
Kevser4727 38+4 den söylüyorum ki 36dan beri görüyorum ben ve bazen koyu akıntı gibi de gelebiliyor bence değil hala doğurmadım 😂
Canankk Kevser4727 ınsallah degıldır bıraz korkuyorum dogrusu 😊tesekkur ederim saglıcakla kavusalım miniklerimize ınsallah🌸
Canankk _edakrsu22 sureklı yasasam tedirgin olmam belkı ama alıskn olmadıgım bır sey olunca kafama takılıyor bu aralar. Cok tesekkur ederım, saglıcakla ınsallah 🌸
Canankk Egemen_ozgur_annesi tahlil yaptırdım bırkac gun once enfeksiyon gorunmuyor ama yeni olmus olabılır tabı, tesekkur ederim. Saglıcakla 🌸