MadameHappy34 Htcsrkrt hamileliğimi regle 2 gün kala test yaptığım için öğrendim, lekelenme ise hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra açık pembe leke olarak 3 4 kez gördüm. Acile gittiğim de keseniz yeni oluşmuş dediler.
2prensesannesiiii Htcsrkrt kanlı akıntı geldi sancımda vardı devamı gelir diye pet taktım gelmedi test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 103 çıktı🥰💓 regla 6 gün vardı kanama olduğunda
M21052022 Htcsrkrt Bende yaşadım ancak kesin yerleşme kanaması galiba dedim ama yinede korktum arkadaşım sağolsun hemen doktora git her zaman öyle oLmayabiliyor dedi ve doktora gittim. Doktorum ne olur ne olmaz dedi ve düşük önleyici hap verdi. Doktorun Bu kesinlikle yerleşme kanaması ya da düşük tehlikesi diyemeyiz herşey olabilir işimizi şansa bırakmayalım dedi ve ilacı verdi 1 tabletti hatırladığım kadarıyla. Onu her gün içtim ve sorun yaşamadım çok şükür. Sizinde doktora gitmenizi öneririm Ne olur ne olmaz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Avayaz Htcsrkrt ben test yaptıktan bir hafta sonra gördüm kahve tonlarında 2-3 sürdü doktora gittiğimde normal yerleşme kanamsı dedi 6. Haftadaydık sanırım
Htcsrkrt Ben regliden 12 gün sonra kanama yaşadım 2 gün sürdü üzerinden 18 gün geçti bu ara regli günümde geçti bugün 3. Günüm kaç kez test yaptım hep negatif sonuç aldım acaba hamile miyim değil miyim sizce yorumlarınız nedir
323832 Adete 1 hafta kala kahverengi sekilde 1 kere lekelenmem oldu ama 3 gun oncesi kan vermistim 7.7 cikmisti hamile oldugumu biliyordum 3 haftalik falandi
Mzg_15 2prensesannesiiii benimde normal adet günüm bugün ve adet sancısı çekiyorum afedersiniz benim ilk kan kahverengi gelirdi az önce baktığımda peceteye pembe kırmızı arası bı kan gördüm sancım olduğu için adet oldum diye düşündüm inşallah benimki de yerlesmedir 🥺
Htcsrkrt Yarın bi daha test yapmayı düşünüyorum yoksa kan vercem bi dua edin arkadaşlar inşallah hamileyimdir
minikerdeminannesi Adet ağrısı vardı ama olmadı bir türlü iki gün o ağrı çekip olmayınca ertesi gün tahmin ettim ,kan verdim çıktı. Yerleşme kanaması adetten iki üç hafta sonra oldu
Htcsrkrt Kızlar 5 gün regli gecikmesi var sabah kan verdim ama negatif çıktı değer 1.20 olarak görünüyordu negatif dediler bu durumu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
2prensesannesiiii Mzg_15 benim o kanlı akıntım 1 gün bile sürmemişti 1 kez çıktım lavaboya kanlı akıntı oldu bitti ne olduğunu hala anlamış değilim ama zaten düşük yaptığım için önceden tedbir amaçlı düşük önleyici kullanıyorum🥰🙏🏻 İnşallah gebesinizdir🙏🏻🥰
2prensesannesiiii Mzg_15 sağlık olsun canım üzülme vakti zamanı değildir 🙏🏻 Her şey vaktine esirdir 🌟 umudunu kaybetme 🙏🏻
Mzg_15 2prensesannesiiii aynen öyle canım gecikiyorsa güzelleşiyordur diyorum hep isteyen herkese nasip olur inşallah bu duygu 💙
Dilekdilek33 Htcsrkrt bn adet günümde lekelenme yaşadım 3 gün sürdü 3.gün test yaptım hamile ildgumu öğrendim